Løs problemer med at vise PDF filer

Vejledning
Denne guide vejleder til, hvordan du kan løse problemer med at få vist dine PDF filer (faktura, ordre bestilling e.l.) korrekt.

Adobe Reader har for nylig foretaget en opdatering (Til Adobe Reader X) og det kan give problemer, når du vil have vist dine forskellige PDF filer.

I pop op-vinduet vil du f.eks ikke se andet end et "sort"/"gråt" billede. Her skal du skal klikke på "vis faktura" flere gange, før du får den vist.

Det kan sagtens være, at du kan få vist PDF filer fra andre websteder end e-conomic, og det skyldes, at de pågældende sider ikke er krypterede.

Sådan løser du problemer med at vise PDF filer

1. Tryk på F5 på dit tastatur, så vil din PDF blive genindlæst. Hver gang du efterfølgende skal have vist en PDF, kan det sagtens være at du skal trykke på F5 igen.
  2. Benyt en anden browser end den, du arbejder i eller slet midlertidige internetfiler.
  3. Kontrollér at din computer lever op til e-conomics systemkrav.
  4. Vælg e-conomics webadresse, som en side du har tillid til.
  5. Gendan avancerede indstillinger.