e-copedia

Mac

Artikler med tagget “Mac” i
Alle artikler med tagget “Mac”
Firefox har foretaget en opdatering på Mac, der betyder at printeropsætningerne er sat "tilbage" til standard. Dette kan ændres, så der ikke kommer uønsket data med på dit print.
Din browser kan være indstillet til at blokere for pop-op vinduer for at sikre, at sider ikke kan vise dig pop-up vinduer. Men disse pop-op kan være nødvendige, når du arbejder i e-conomic.
Et billede siger mere end 1000 ord, og kan derfor være en fordel ift. at forklare os her på supporten, hvad du ser på din skærm.
Du kan på dine udskrifter, af bl.a. dine rapporter, indsætte dags dato, aftalenummer og dit firmanavn øverst på udskriftet.
Når du skal gemme filer i Excel skal du på din MAC computer gemme i formatet Windows semikolonsepareret (.CSV).
Benytter du en Mac og har du behov for at slette cookies i din Firefox browser, så kan du i denne artikel se, hvordan du gør det.
Når du benytter Mac til dit e-conomic regnskab, kan du komme ud for, at du ikke længere kan logge på e-conomic, eller du og får en anden fejlmeddelelse. Se her, hvordan det kan løses.
I denne artikel vil du lære mere om, hvilke genvejstaster du kan bruge i e-conomic på en PC og på en Mac, så du får en hurtigere arbejdsgang og skåner håndleddet ved at minimere brugen af en mus.
Alle artikler med kategori “”

Tips og typiske spørgsmål

Med tagget “Mac”

    • CSV-filer via en Mac
    • Hvorfor bliver mine pop-op vinduer blokeret?
    • Hvorfor udskrives dokumenter fra e-conomic ikke korrekt?
    • Hvorfor bliver jeg logget af eller oplever at e-conomic ikke virker korrekt?
    • Hvorfor bliver mine CSV-filer ikke importeret korrekt?
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer