Mac

Artikler med tagget “Mac” i

Alle artikler med tagget “Mac”
Din browser kan være indstillet til at blokere for pop-op vinduer for at sikre, at sider ikke kan vise dig pop-up vinduer. Men disse pop-op kan være nødvendige, når du arbejder i e-conomic.
Når du benytter Mac til dit e-conomic regnskab, kan du komme ud for, at du ikke længere kan logge på e-conomic, eller du og får en anden fejlmeddelelse. Se her, hvordan det kan løses.
Du kan på dine udskrifter, af bl.a. dine rapporter, indsætte dags dato, aftalenummer og dit firmanavn øverst på udskriftet.
I denne artikel vil du lære mere om, hvilke genvejstaster du kan bruge i e-conomic på en PC og på en Mac, så du får en hurtigere arbejdsgang og skåner håndleddet ved at minimere brugen af en mus.
Når du skal gemme filer i Excel skal du på din MAC computer gemme i formatet Windows semikolonsepareret (.CSV).
Firefox har foretaget en opdatering på Mac, der betyder at printeropsætningerne er sat "tilbage" til standard. Dette kan ændres, så der ikke kommer uønsket data med på dit print.
Benytter du en Mac og har du behov for at slette cookies i din Firefox browser, så kan du i denne artikel se, hvordan du gør det.
Alle artikler med kategori “”