e-copedia

Mangler du en revisor eller bogholder?

Viden Om
Det kræver meget alsidigt arbejde at drive virksomhed. Derfor er nogle opgaver sjovere end andre, og det kan måske være svært at finde tid til det hele.

Virker bogførings- og regnskabsdelen af din forretning uoverskuelig? Det behøver den ikke at være. Vi hjælper dig med, at finde den helt rigtige revisor eller bogholder, som kan klare regnskabet for dig, så du kan fokusere på de opgaver, du er god til for din virksomhed.

Det kan nemlig være en stor hjælp at have en revisor eller bogholder, når regnskabet skal revideres, eller hvis du har brug for rådgivning omkring virksomhedens økonomiske situation. En revisor eller bogholder kan varetage bogføringen i virksomheden, eller blot hjælpe med dele af det.

Mangler du et regnskabsprogram og en revisor eller bogholder?

Hvis du både mangler et regnskabsprogram og en revisor eller bogholder, anbefaler vi vores pakkeløsning e-conomic GO. Med e-conomic GO får du mulighed for at blive matchet med en revisor eller bogholder, som passer til netop dig og din virksomheds behov.  Du kan booke et gratis uforpligtende møde med revisoren eller bogholderen gennem e-conomic GO, så du kan vurdere, om der er potentiale for et godt samarbejde.

Derudover får du også en e-conomic aftale, som er et online regnskabsprogram. På den måde kan du tage regnskabet med overalt, optimere bogføringen, og fjerne manuelle arbejdsgange.

Det er en enkelt og bekvemt løsning, med fokus på hvordan samarbejdet mellem dig og din bogholder eller revisor, kan skabe mere tryghed i din arbejdsgang.

Læs vores artikel "Kontakt en bogholder eller revisor med e-conomic GO" om hvordan du kan sætte løsningen op i dag.

OBS:
Alternativt har vi samlet en revisorliste med over 3.500 revisorer og bogholdere på vores hjemmeside, som du kan kontakte omkring et muligt samarbejde.
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer