Mit abonnement

Artikler med tagget “Mit abonnement” i

Alle artikler med tagget “Mit abonnement”
Denne guide vejleder til, hvordan du ser dine ubetalte fakturaer fra e-conomic direkte i programmet.
Du kan give din revisor og/eller bogholder direkte adgang til dit regnskab.
For at logge ind via Visma Connect, skal du tilmelde dig inde i e-conomic.
Når du benytter e-conomic ved at logge ind via Visma Connect med totrinbekræftelse, kan du komme ud for, at du får ny telefon.
Når du har tilmeldt dig til Visma Connect, har du som superbruger mulighed for invitere dine kollegaer til også at tilmelde sig. Det sikrer dig, at alle på kontoret logger ind på samme måde.
Når du har tilmeldt dig til Visma Connect, har du som superbruger mulighed for at gennemtvinge totrinsbekræftelse for andre brugere på din aftale.
Når du har tilmeldt dig til Visma Connect, har du mulighed for at aktivere totrinsbekræftelse. Det sikrer dig, at din adgang til e-conomic bliver endnu mere sikker.
I denne artikel vil du lære mere om Visma Connect, e-conomics nye login-løsning.
I e-conomic er det kun muligt at have én superbruger. Hvis en anden bruger skal være superbrugeren, skal superbruger-rollen overdrages til en anden bruger.
Er din virksomheds konto blevet spærret, fordi vi ikke har modtaget din betaling for en faktura, kan det skyldes, at vi hos e-conomic ikke har din korrekte mailadresse.
I denne artikel vil vi gennemgå, hvordan du får en Arkivlicens. Denne Arkivlicens er for dig, der af en eller anden årsag opsiger din aftale hos e-conomic, og ønsker at vi skal opbevare dine data for dig.
For at gøre betalingen af dit e-conomic abonnement så nem som muligt, kan du opsætte din faktura til automatisk at blive betalt via Leverandørservice eller et betalingskort.
Kan du ikke huske din adgangskode, dit aftalenummer eller dit bruger-ID? I denne guiden vil vi gennemgå, hvordan du ganske nemt kan få tilsendt et nyt login til e-conomic.
Hvis du ved opstart af din e-conomic har lavet mange fejlindtastninger, så dit regnskab dermed er blevet uoverskueligt, har du en simpel mulighed: Start forfra med en ny aftale.I denne artikel vil vi gennemgå hvordan du gør det.
Hvis du har prøvet vores 14 dages gratis demo-aftale og har lyst til at tegne et abonnement hos os, kan du her læse hvordan dette gøres.
Denne guide vejleder til, hvordan du i e-conomic, ser de fakturaer, kreditnotaer, rykkere eller rentenotaer, vi har sendt til dig.
Denne guide vejleder til, hvordan du op- eller nedgraderer dit abonnement.
Denne guide vejleder til, hvordan du opsiger en aftale, og forklarer, hvad du skal tage stilling til i forhold til håndtering af regnskabsdataene i forbindelse med opsigelsen.
Denne guide vejleder til, hvordan du retter dine brugeroplysninger.
I min log kan du nemt se de ting, du har foretaget dig i programmet.
Denne guide vejleder til, hvordan du kan søge i loggen. Loggen dokumenterer alle udførte handlinger. Den viser en liste over hvilke personer, der har udført hvilke handlinger og på hvilket tidspunkt.
Denne guide vejleder til, hvordan du kan oprette et ekstra faneblad. Dette bruges typisk, hvis du har oprettet forbindelse til et eksternt system og vil tilgå dette direkte fra e-conomic.
Denne guide vejleder til, hvordan du kan afmelde/slette en bruger, hvis du har en ekstra bruger oprettet i aftalen, som ikke længere skal have adgang.
Denne guide vejleder til, hvordan du kan oprette hurtige links og dermed hurtigere få adgang til de menupunkter, du benytter mest i din aftale, ligegyldigt hvilket faneblad du arbejder i.
Denne guide vejleder til, hvordan du vælger, hvilket faneblad brugeren skal starte i, når der logges ind på e-conomic. Som standard vil brugeren starte i fanebladet "Hjem", men dette kan ændres.
Denne guide vejleder til, hvordan du annullerer din opsigelse, såfremt opsigelsesperioden ikke er udløbet.
Hvis du har behov for at en bruger skal have en "begrænset adgang" til e-conomic, kan du gøre det på to måder.
Skal du oprette en bruger med begrænset adgang til e-conomic, kan du her se, hvordan du kan oprette brugeren med basis faneblad, hvor du selv kan vælge hvilke funktioner brugeren skal have adgang til.
Denne guide vejleder dig til, hvordan du ændrer din adgangskode med Visma Connect.
Har du brug for, at flere kan tilgå samme aftale? Så kan du oprette en ekstra bruger.
Har du skiftet e-mail adresse, er det vigtigt at du også får den ændret på din bruger. Det er nemlig på denne mail, at du kan få tilsendt en ny kode, hvis du glemmer dine log in oplysninger.
Denne guide vejleder til, hvordan du redigerer oplysninger på superbrugeren i din e-conomic aftale. Superbrugeren har adgang til alt i aftalen og kan oprette eller slette ekstra brugere.
Denne guide vejleder til, hvordan du kan se din abonnementstatus. Her vises typen og prisen på dit e-conomic abonnement, antal posteringer og antal registrerede brugere.
I denne artikel vil du lære mere om, hvad du skal gøre hvis du har mistet dine login-oplysninger.
I denne artikel vil du lære mere om, hvad en databehandleraftale er, og hvordan din virksomhed skal forholde sig til databehandleraftalen. Du får samtidig hjælp til, hvordan du underskriver, opdaterer og fremadrettet finder databehandleraftalen, der er indgået mellem din virksomhed og e-conomic.
Alle artikler med kategori “”