Mit abonnement

Artikler med tagget “Mit abonnement” i
Alle artikler med tagget “Mit abonnement”
Denne guide vejleder til, hvordan du kan oprette et ekstra faneblad. Dette bruges typisk, hvis du har oprettet forbindelse til et eksternt system og vil tilgå dette direkte fra e-conomic.
Denne guide vejleder til, hvordan du i e-conomic, ser de fakturaer, kreditnotaer, rykkere eller rentenotaer, vi har sendt til dig.
For at gøre betalingen af dit e-conomic abonnement så nem som muligt, kan du opsætte din faktura til automatisk at blive betalt via Leverandørservice eller et betalingskort.
Denne artikel forklare hvordan du kan samle alle dine e-conomic aftaler under et login, hvilket vil sige du kun kan bruge den samme e-mail og adgangskode, når du skal have adgang til dine regnskaber.
Når du har tilmeldt dig til Visma Connect, har du mulighed for at aktivere totrinsbekræftelse. Det sikrer dig, at din adgang til e-conomic bliver endnu mere sikker.
Plus er til dig som bruger flere bogføringsfunktioner og ønsker at forbinde regnskabet med andre programmer, som f.eks. dit kassesystem og webshop eller med din bank, så du automatisk får posteringer overført. Plus er også til dig, der vil bruge vores salgsmodul til fulde med mulighed for at sende tilbud, ordre og rykkere.
Du kan give din revisor og/eller bogholder direkte adgang til dit regnskab.
I denne artikel vil du lære mere om, hvad en databehandleraftale er, og hvordan din virksomhed skal forholde sig til databehandleraftalen. Du får samtidig hjælp til, hvordan du underskriver, opdaterer og fremadrettet finder databehandleraftalen, der er indgået mellem din virksomhed og e-conomic.
Det er en god idé jævnligt at skifte adgangskode, og det kan gøres på 2 minutter.
Denne guide vejleder til, hvordan du kan oprette hurtige links og dermed hurtigere få adgang til de menupunkter, du benytter mest i din aftale, ligegyldigt hvilket faneblad du arbejder i.
Denne guide vejleder til, hvordan du opsiger en aftale, og forklarer, hvad du skal tage stilling til i forhold til håndtering af regnskabsdataene i forbindelse med opsigelsen.
Hvis du ved opstart af din e-conomic har lavet mange fejlindtastninger, så dit regnskab dermed er blevet uoverskueligt, har du en simpel mulighed: Start forfra med en ny aftale.I denne artikel vil vi gennemgå hvordan du gør det.
I e-conomic er det kun muligt at have én superbruger. Hvis en anden bruger skal være superbrugeren, skal superbruger-rollen overdrages til en anden bruger.
I e-conomic er det kun muligt at have én superbruger. Hvis en anden bruger skal være superbrugeren, skal superbruger-rollen overdrages til en anden bruger.
Avanceret er til dig med både et holding- og et driftselskab, som ønsker sparing og uddannelse. I denne pakke kan du føre regnskab for begge selskab i hver sin aftale som indgår i en samlet, abonnementspakke til 399 kr/md. ekskl. moms.
Når du benytter e-conomic ved at logge ind via Visma Connect med totrinbekræftelse, kan du komme ud for, at du får ny telefon.
I alle e-conomic abonnementer kan man finde sin databehandleraftale, som fortæller hvordan vi som virksomhed skal behandle din data.
Har du skiftet e-mail adresse, er det vigtigt at du også får den ændret på din bruger. Det er nemlig på denne mail, at du kan få tilsendt en ny kode, hvis du glemmer dine log in oplysninger.
Denne guide vejleder til, hvordan du annullerer din opsigelse, såfremt opsigelsesperioden ikke er udløbet.
Denne guide vejleder til, hvordan du kan søge i loggen. Loggen dokumenterer alle udførte handlinger. Den viser en liste over hvilke personer, der har udført hvilke handlinger og på hvilket tidspunkt.
Dette er en guide til, hvordan du som administrator kan flytte faktureringen til dig selv (administrator-fakturering) eller til kunden selv (klient-fakturering).
I denne artikel vil vi gennemgå, hvordan du får en Arkivlicens.
Med e-conomic GO kan du sætte et gratis møde op, med en af vores autoriserede revisorer.
Når du har tilmeldt dig til Visma Connect, har du som superbruger mulighed for at gennemtvinge totrinsbekræftelse for andre brugere på din aftale.
Basis er lavet til dig, som har behov for alle de basale funktioner til at håndtere din fakturering, sikre at bogføringen stemmer med banken og ønsker et digitalt samarbejde om regnskabet med din revisor. Det gør du nemt ved at arbejde med dine bilag elektronisk og digitalt.
I denne artikel vil du lære mere om, hvad du skal gøre hvis du har mistet dine login-oplysninger.
Skal du oprette en bruger med begrænset adgang til e-conomic, kan du her se, hvordan du kan oprette brugeren med basis faneblad, hvor du selv kan vælge hvilke funktioner brugeren skal have adgang til.
Denne guide vejleder til, hvordan du kan afmelde/slette en bruger, hvis du har en ekstra bruger oprettet i aftalen, som ikke længere skal have adgang.
Denne guide vejleder til, hvordan du op- eller nedgraderer dit abonnement.
Du kan nemt nulstille din adgangskode, uanset om du logger på via Visma Connect, eller via aftalenummer og bruger ID.
En Arkivlicens er for dig, der af en årsag må opsige din aftale hos e-conomic, og ønsker at vi skal opbevare dine data for dig. I denne artikel gennemgår vi hvilke muligheder, der findes samt hvad du kan med en Arkivlicens. Vær opmærksom på at en Arkivlicens kan se lidt forskellig ud, i forhold til din nuværende e-conomic-aftale.
Visma Connect er vores nye login løsning, som gør din adgang til e-conomic både lettere og mere sikker.
Smart er til dig, som vil arbejde smartere og mere effektivt ved at automatisere bogføringen mest muligt og minimere tastearbejdet.
For at logge ind via Visma Connect, skal du tilmelde dig inde i e-conomic.
Skal dine medarbejdere sende bilag til e-conomic og besvare bilagsanmodninger, men ikke have adgang til andre dele af regnskabet? Så kan du oprette dem som Bilagsindsendere i e-conomic - helt gratis!
Har du brug for, at flere kan tilgå samme aftale? Så kan du oprette en ekstra bruger.
Denne guide vejleder til, hvordan du vælger, hvilket faneblad brugeren skal starte i, når der logges ind på e-conomic. Som standard vil brugeren starte i fanebladet "Hjem", men dette kan ændres.
I min log kan du nemt se de ting, du har foretaget dig i programmet.
Hvis du har prøvet vores 14 dages gratis demo-aftale og har lyst til at tegne et abonnement hos os, kan du her læse hvordan dette gøres.
Er din virksomheds konto blevet spærret, fordi vi ikke har modtaget din betaling for en faktura, kan det skyldes, at vi hos e-conomic ikke har din korrekte mailadresse.
Det kræver meget alsidigt arbejde at drive virksomhed. Derfor er nogle opgaver sjovere end andre, og det kan måske være svært at finde tid til det hele.
Når du har tilmeldt dig til Visma Connect, har du som superbruger mulighed for invitere dine kollegaer til også at tilmelde sig. Det sikrer dig, at alle på kontoret logger ind på samme måde.
Hvis et tillægsmodul ikke længere er nødvendigt for virksomhedens virke, eller bare ikke passer ind i virksomhedens arbejdsstruktur, er det vigtigt at få det afmeldt, så vi ikke kommer til at fejlfakturere jer.
Denne guide vejleder til, hvordan du kan se din abonnementstatus. Her vises typen og prisen på dit e-conomic abonnement, antal posteringer og antal registrerede brugere.
Hvis du har behov for at en bruger skal have en "begrænset adgang" til e-conomic, kan du gøre det på to måder.
Alle artikler med kategori “”

Tips og typiske spørgsmål

Med tagget “Mit abonnement”

• Hvilken support kan jeg få ved e-conomic?
    • Hvordan fungerer mit e-conomic abonnement?
    • Hvad gør jeg, hvis min aftale er spærret?
    • Hvordan ændrer jeg mine login, eller brugeroplysninger?
    • Hvor ofte og hvordan betaler jeg for mit e-conomic abonnement?
    • Hvordan opsiger jeg mit e-conomic abonnement?