Om Betalingslink via Farpay

Viden Om
Giv dine kunder muligheden for en nem og hurtig betalingsløsning.

Med funktionen Betalingslink, kan du tilføje et betalingslink til dine salgsfaktura, som dine kunder kan tilgå for at lave en betaling med et kreditkort. Funktionen er lavet i samarbejde med vores integrationspartner FarPay, til at automatisere dit regnskab og sikre, at dine kunder får en god og nem betalingsoplevelse.

Når din kunde klikker på linket, dirigerer FarPay kunden videre til et betalingsvindue. Når din kunder har betalt vil pengene fremgå af din konto i FarPay, som sørger for udbetalingen til din konto.

Automatisering af arbejdsflow

Udover en nemmere betalingsmetode til dine kunder, får du med betalingslink automatiseret din bogførring. Når du bruger betalingslink, opretter vi automatisk bilagene på en indbetaling samt et transaktionsgebyr i din kassekladde, så du bare skal godkende det.

På den måde slipper du for, manuelt at skulle oprette posteringer. Derudover kan du til enhver tid få det fulde overblik over, hvor mange penge der er blevet indbetalt.

Modulet tilføjes i Market hvor du skal gennem fem trin for at starte opsætningen. I vores guide "Kom godt i gang med Betalingslink via farpay" kan du læse nærmere omkring, hvad de fem trin består af.

Tilføj Betalingslink i Market

1. Tryk på "Market" ikonet i højre hjørne af e-conomic.

2. Find og tryk på modulet "Betalingslink".

3. Tryk på knappen "Tilføj", hvorefter opsætningen af modulet begynder.

OBS:
Betalingslink koster 1,5% af fakturabeløbet, som automatisk bliver trukket fra fakturabeløbet. Når din kunde har betalt, får du beløbet på din konto indenfor 2 arbejdsdage.