e-copedia

Om det nye e-copedia

Viden Om
Vi har arbejdet på at forbedre din oplevelse når du skal finde hjælpen digitalt! Artiklerne på vores hjælpesektion e-copedia har fået en overhaling - læs her, hvordan du nemt finder den hjælp du skal bruge.

Hvorfor det nye e-copedia?

Med det nye e-copedia har vi haft som mål at du, skal have nemmere ved at finde det rette indhold. Derfor har vi forsøgt at skabe overblik over alt indhold - ved at katogorisere og tag'e alle artikler.
Det har gjort at vi har kunnet samle alle artikler i kategorier fra forsiden, hvilket gør det nemt at navigere ind til præcis det område du søger hjælp i.

Vi har ligeledes forsøgt at skabe mere ro omkring indholdet, blandt andet ved at dele artiklerne op i to forskellige typer; Vejledninger og Viden om. Vi håber du oplever at det har styrket indholdet, så der er en rød tråd, på tværs af artikler. Det tror vi på gør det nemmere at finde løsningerne på dine udfordringer.

Vi havde rigtigt meget indhold, og desværre også en del dubleret indhold, der gjorde det forvirrende at finde rundt i. Med den nye platform har både vi, og du, langt bedre overblik med færre artikler.

Sådan bruger du det nye e-copedia

Vi vil gerne give dig den bedste start på det nye e-copedia - her er lidt tips og tricks:

Brug søgningen
Vi har forbedret søgningen - og visningen af søgeforslag. Det skal gerne gøre det nemmere at finde lige netop dén artikel du har brug for.

Kategorier & tags
Alle artikler tilhører én kategori og et eller flere tags. Er du i tvivl om den eksakte hjælp du har brug for - så klik dig ind til artiklerne gennem kategorier & tags.
Kategorierne er tænkt ud fra behov - og du kan derfor opleve at det fraviger en anelse fra e-conomics opbygning af faner. Vi har opbygget det sådan - så det er så nemt at finde frem til den rigtige hjælp - uden at have en lang baggrund inden for bogføring & revision.
Du har samtidig muligheden for at klikke dig videre til relaterede artikler - ved at bruge tags systemet. Det finder du i bunden af alle artikler - så fik du læst en Vejledning der ikke løste dit problem - eller vil du blot lære endnu mere inden for samme emne, kan du nemt komme videre! 

Vejledning & Viden om
.. er vores nye artikeltyper. Du kan nemt i søgeforslag skælne mellem typerne. "Vejledning" guider dig til, hvordan du bruger en bestemt funktion - hvor "Viden om" beskriver et emne eller en funktion.

Har vi overset noget?

Vi har lagt meget arbejde i at sikre alle artikler er flyttet med, og passer ind på det nye e-copedia. Netop for at du skal have den bedste oplevelse når du søger hjælp digitalt.
Vi forventer ikke at vi kan gøre det helt uden fejl. Oplever du noget , som du undrer dig over - eller decideret mangler - så er du naturligvis velkommen til at sende os en mail på info@e-conomic.dk.

 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer