e-copedia

Om elektronisk opbevaring af bilag

Viden Om
I denne artikel vil du lære mere om, hvordan du kan opbevare dine bilag elektronisk, så du ikke behøver ringbind og kasser med dine bilag, du årligt skal samle sammen til revisor.

Nu er det ikke længere nødvendigt at gemme dine kvitteringer, fakturaer og andre bilag fysisk i et ringbind eller i en kasse i hjørnet på kontoret. 

Du har nu muligheden for at gemme det hele elektronisk i din e-conomic aftale. Det kan du gøre gennem et af vores to tillægsmoduller "Indscanning" eller "Smart Inbox". 

Begge moduler giver dig muligheden for at indlæse alle dine fysiske bilag. På den måde kan du slippe for at skulle rode efter sammenrullede kvitteringer, og du får dertil også mulighed for direkte at tilknytte bilag til dine posteringer.

Læs meget mere om begge moduler ved at trykket på tagget "indscanning" eller "Smart inbox" nederst på denne side. 

Har du spørgsmål som eksempelvis "Skal jeg gemme mine fysiske bilag, efter jeg har indscannet og arkiveret dem i min aftale?" eller lignende, så kan du læse om hvordan du skal forholde dig i Bogføringsloven.

Du finder teksten vedrørende opbevaring af regnskabsmateriale i kapitel 5 §10 stk.2.

Er du stadig i tvivl, vil vi anbefale, at du rådfører dig med din revisor.

 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer