Om Godkendelse i Inbox med Workflows

Viden Om
I denne artikel vil du lære mere om godkendelse af bilag i Inbox. Med funktionen godkendelse, kan du sende specifikke bilag til godkendelse hos en eller flere personer.

Godkendelsen fungerer, ved at e-conomic sender godkenderen en e-mail, med mulighed for at godkende eller afvise et bilag, med bare ét klik på computermusen eller et enkelt tap på en tablet eller mobiltelefon. Hvis godkenderen er bruger i e-conomic, kan bilaget også godkendes direkte i Inboxen.

Tip:
Har du enten pakken Smart eller Avanceret, kan du bruge Workflows. Med Workflows kan du automatisere måden du håndterer dine bilag. Funktionen scanner dine bilag, når de bliver tilsendt eller uploadet, og kan derfra automatisk sende dem til godkendelse, hos en eller flere udvalgte godkendere. Og så kan funktionen tilmed selv inddele bilagene i din Inbox/Inbox-kategorier.

Send bilag manuelt til godkendelse fra Inboxen

Når et nyt bilag bliver uploadet eller sendt til din Inbox, kan du derefter sende det til godkendelse hos dine oprettede godkendere via e-mail direkte fra Inboxen to steder - direkte fra bilagsoversigten eller inde på bilaget.

Hvis du vil sende et eller flere bilag til godkendelse fra oversigten i Inbox, skal du markere dem i feltet ude til højre og trykke på ikonet "Send bilag til godkendelse" i venstre hjørne af skærmen. Herefter kan du vælge hvem, der skal godkende bilaget.

Hvis du har trykket på et bilag i oversigten og vil sende det til godkendelse, skal du kun trykke på ikonet "Send bilag til godkendelse" i højre hjørne af skærmen. Herefter kan du vælge, hvem der skal godkende bilaget.

• Kan jeg oprette godkendere uden at åbne Inbox-indstillingerne?

Godkendelse af bilag via e-mail

Når du modtager eller uploader et nyt bilag, kan du sende det til godkendelse i Inboxen til en eller flere personer, der er oprettet som godkendere. Det gør du under "Administrér godkendere", som du finder i indstillingerne for godkendelse i Inbox.

Godkenderen kan afvise eller godkende bilag, ved at trykke på knappen "Se bilag" og så vælge "Godkend" eller "Afvis".

Hvis bilaget allerede er blevet godkendt eller afvist ser godkenderen i stedet, hvem der har godkendt bilaget og hvornår det er blevet godkendt.

Godkend bilag i din Inbox

Hvis du eller en anden bruger er oprettet som godkender i e-conomic, har i også mulighed for at godkende bilag fra Inboxen, og på den måde undgå at skulle åbne jeres e-mail.

Hvis et bilag afventer godkendelse, ligger det i "Afventer Godkendelse" under "Bilag" i menuen til venstre.

Som godkender skal du markere det bilag, der skal godkendes, hvorefter du kan godkende/afvise det i venstre hjørne af indbakken.

Administrér dine godkendere

I listen over dine godkendere kan du tilføje eller fjerne personer, der skal kunne godkende bilag. Du kan have så mange godkendere du ønsker, men kun én person kan godkende bilaget - med andre ord fungerer godkendelsen efter "først til mølle"-princippet.

Du kan tilføje personer, der er oprettet som brugere i din aftale eller ved at angive et navn og en e-mail adresse.

• Tryk på det grå tandhjul "Åben indstillinger" i højre hjørne af Inbox
  • Gå under fanen "Godkendelse"
  • Vælg en eksisterende bruger, eller tast godkenderens navn og e-mailadresse
  • Tryk på "Tilføj Godkender".

Sådan!

Godkendelse af bilag i Inbox er sat op og klar til brug. Tryk på den blå knap "Gem" for at gemme dine indstillinger. Husk, at du altid kan vende tilbage til indstillingerne, hvis der er noget du vil ændre.