Om Modtagelse af e-fakturaer

Viden Om
I denne artikel vil du lære mere om, hvordan du kan aktivere modtagelse af e-fakturaer i e-conomic.

En e-faktura er ikke en e-mail, det er ikke en PDF-fil og det er helt sikkert ikke en printet faktura, der dumper ind i din postkasse.

Hvad er det?

Den korte forklaring er, at e-fakuraer er filer. Faktisk er det en slags tekstfil, som indeholder struktureret data.

Med andre ord er e-fakturaer en del af en standard for elektroniske regnskabsdokumenter, hvor alle informationer lige fra fakturanummer til betalingsdato bliver stillet op i et format, der er officielt vedtaget og universelt understøttet.

Hvorfor er det smart?

Fælles retningslinjer for, hvordan en faktura er struktureret, betyder at du kan føle dig sikker på at information opfattes ens mellem afsender og modtager fordi varelinjer, leveringsteder, referencer og noter mv. bliver udfyldt i felter som både afsender og modtager forstår. Som modtager, betyder denne sikkerhed, at du undgår tastefejl og sparer tid, fordi al den information, du skal bruge, er tilgængelig i den faktura du modtager.

• Denne funktion kræver at du aktiverer modtagelse af e-fakturaer.

Tilmeld dig som modtager

Når du bruger e-conomic, kan du modtage e-faktura, ganske gratis. Alt du skal gøre, er at registrere dig som modtager.

• Gå ind i din Inbox øverst til højre i e-conomic.
  • Tryk på knappen "Aktivér din inbox".
  • Følg guiden, for at aktivere modtagelse af e-fakturaer.