e-copedia

Om Rykker 3

Viden Om
Rykker 3 er den sidste rykker, som du kan sende. Da e-conomic fungerer efter åbenpost-princippet, så betyder det at forfaldne fakturaer ikke længere vil dukke op i forbindelse med rykning, når du har sendt 3. rykker.
  • Rykker funktionen er inkluderet i pakkerne Plus, Smart og Avanceret.

Hvad gør jeg når jeg har sendt rykker 3?

Du kan selvfølge stadig trække et kundekontokort under fanebladet Rapport, ligesom du kan trække en kundesaldoliste på fanebladet rapport.

Hvis du i ”Interval” feltet sætter et minustegn (-) og skriver fx 30, vil systemet vise beløb, der har været forfaldne i mere end 60 dage. Skriver du -60 i intervalfeltet, vil systemet vise beløb, der har været forfaldne i mere end 120 dage.

Alternativt skal du samle op i rykker 3 og vente med at sende rykker 3, indtil alle åbne fakturaer dukker op i rykker 3. I rykker 3 kan du fx bruge overskriften ”Inkassovarsel,” og det skal af teksten fremgå at beløbet sendes til inkasso, hvis dette ikke er betalt inden for fx 10 dage.

Hvis du ikke har samlet alle forfaldne fakturaer på rykker 3, bør det tillige fremgå af teksten, at også beløb, der ikke er medtaget på rykkeren, ligeledes kan sendes til inkasso.

 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer