e-copedia

Om Sikkerheds-certifikat på din hjemmeside

Viden Om
I denne artikel vil du lære mere om sikkerhed på din hjemmeside. Når du vælger at benytte Website, Webshop eller Webshop+ hos e-conomic, er sikkerheden naturligvis i top.

Bemærk! Tillægsmodulerne Website og Webshop udfases, derfor er det ikke længere muligt at købe eller tilmelde disse tillægsmoduler. Denne artikel er tilgængelig, som hjælp til kunder der allerede har tillægsmodulerne. Læs mere om udfasningen af Website og Webshop.

Vi sørger automatisk for at din hjemmeside får et sikkerheds-certifikat. Dette certifikat, betyder at oplysninger der sendes mellem din kunde og din hjemmeside bliver krypteret, så de ikke kan stjæles undervejs. Ydermere vises en grøn hængelås, når en kunde besøger din hjemmeside, så de ved, at din hjemmeside er sikker at besøge.

Du kan se status for godkendelse af dit domæne ved at klikke på den blå fane "Website" og trykke på menuen "Domæne" øverst på skærmen, i indstillingerne for Website, Webshop eller Webshop+.
Det kræver ingen særlige tekniske egenskaber at opnå sikkerheds-godkendelse og dermed få et certifikat. Når du tilknytter dit domæne, godkender vores systemer automatisk din hjemmeside, til brug med sikkerheds-certifikat. Under særlige omstændigheder kan denne godkendelse dog mislykkedes. Hvis det sker, kan du finde hjælp til, hvad du skal gøre på denne side.

Når en grøn lås vises

Super! Alt er som det skal være. Din hjemmeside er blevet godkendt af os og vises som sikker overfor dine kunder og har nu et gyldigt sikkerheds-certifikat.

Når en orange lås vises

Domænet har endnu ikke gennemgået processen for godkendelse. Din hjemmeside kan stadig tilgås via dit domæne, dog uden krypteret forbindelse, hvis du skriver "http://www.[domænenavn].dk", men ikke hvis du skriver "https://www.[domænenavn].dk". Årsagen til dette, er at din hjemmeside endnu ikke har modtaget en godkendelse og dermed et gyldigt sikkerheds-certifikat.

Godkendelsen sker ganske automatisk. Vi godkender typisk om natten. Vær opmærksom på, at det kan tage op til en uge før dit domæne har været gennem alle processerne og modtager sin godkendelse. En grøn hængelås vises, så snart dit domæne er godkendt.

Når et gult udråbstegn vises

Hvis du benytter flere domænenavne, kan dette betyde at ét af dine domænenavne ikke endnu ikke er blevet godkendt. Alimindeligvis kan siden dog tilgås med sikkerheds-sikring. Det vil sige at din hjemmeside kan tilgås, hvis du skriver "https://www.[domænenavn].dk".

Godkendelsen sker ganske automatisk. Vi godkender typisk om natten. Vær opmærksom på, at det kan tage op til en uge før dit domæne har været gennem alle processerne og modtager sin godkendelse. En grøn hængelås vises, så snart dit domæne er godkendt.

For at løse problemet, bør du tage kontakt til din domæneudbyder og kontrollere dine DNS-indstillinger og indstillinger for A-pegepind hos udbyderen.
Hvis du ikke finder fejl i opsætningen, eller problemet fortsætter efter du har rettet en fejl i opsætningen og afventet at ændringerne har taget effekt, kan du bede din domæneudbyder bekræfte at de ikke bruger "iframe" til visning af din hjemmeside.

Et iframe, fungerer som et selvstændigt browservindue, på din hjemmeside. Det vil sige at din hjemmeside vises som om, den er en del af en andet hjemmeside. Denne type visning supporteres ikke i e-conomic Website/Webshop/Webshop+.

Når en rød lås vises

Dit domæne er blevet afvist. Det betyder at domænet ikke har fået lov til at modtage et sikkerheds-certifikat og dermed bliver siden vist som usikker overfor dine kunder. Der kan være flere årsager til, at dette opstår. I de fleste tilfælde skyldes afvisningen, at der er angivet forkerte DNS-indstillinger, hos din domæneudbyder. Hvis det er tilfældet, kan du stadig tilgå din hjemmeside via domænet, dog uden sikkerheds-sikring. Det vil sige at din hjemmeside kan tilgås, dog uden krypteret forbindelse, hvis du skriver "http://www.[domænenavn].dk", men ikke hvis du skriver "https://www.[domænenavn].dk".

For at løse problemet, bør du tage kontakt til din domæneudbyder og kontrollere dine DNS-indstillinger hos udbyderen.
Hvis du ikke finder fejl i opsætningen, eller problemet fortsætter efter du har rettet en fejl i opsætningen og afventet at ændringerne har taget effekt, kan du bede din domæneudbyder bekræfte at de ikke bruger "iframe" til visning af din hjemmeside.

Et iframe, fungerer som et selvstændigt browservindue, på din hjemmeside. Det vil sige at din hjemmeside vises som om, den er en del af en anden hjemmeside. Denne type visning supporteres ikke i e-conomic Website/Webshop/Webshop+.

 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer