e-copedia

Om Straksindbetaling

Viden Om
Straksindbetaling er en service i e-conomic, som gør det muligt at få pengene på udvalgte faktura, med det samme.

Servicen hører under betegnelsen spot factoring og udbydes af vores sikre samarbejdspartner, Moneyflow.

 

Om brugen af Straksindbetaling

Med funktionen kan du få penge for din faktura samme dag, hvis du sender den på en bankdag mellem 8-18, ellers vil du modtage pengene næste bankdag. 

Når du aktiverer servicen på en faktura, vil du med det samme kunne se det engangsgebyr, du skal betale for den enkelte faktura, samt beløbet, du vil få udbetalt for fakturaen. Fortryder du, slår du blot servicen fra igen.

Indbetalingen modtager du som normalt, bare fra Moneyflow i stedet for din kunde. Samtidig opretter e-conomic automatisk en kladdepostering for indbetalingen, så den er klar til din bogføring.

Din kunde modtager fakturaen fra dig, som de plejer, men med Moneyflow (faktura@monyflow.io) CC på mailen. Du modtager en mail bekræftelse på salget fra Moneyflow og herefter udbetales dine penge.

Servicen tilbydes for faktura på beløb mellem 100 og 250.000 kr. inkl. moms, med et minimumsgebyr på 50 kr. Fakturaen skal sendes til kunden enten via e-mail eller e-fakturering. Kunden skal desuden være en B2B virksomhed og have et gyldigt CVR-nummer. Du kan ikke benytte dig af Straksindbetaling hvis du selv er et IVS eller hvis du skal sende en faktura til et IVS. 

Med Straksindbetaling undgår du lange betalingsfrister og får fleksibel finansiering direkte i e-conomic, så du kan frigøre dine penge, når du vil.

Opsæt nemt Straksindbetaling og få kontrol over din likviditet.  

Find meget mere information om Straksindbetaling her

  • Denne funktion kræver tillægsmodulet Straksindbetaling.
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer