Om tillægsmodulet Smart Bank

Viden Om
I denne artikel vil du lære mere om tillægsmodulet Smart Bank. Smart Bank har to funktioner, som gør dit arbejde lettere og mere effektivt.

Med funktionen "Bankforbindelse" bliver aktiviteter i din bank automatisk hentet ind i din bankafstemning. På den måde undgår du at taste bevægelserne manuelt ind. Funktionen "Autoforslag" aflæser bevægelserne fra din bank og giver dig forslag til konteringen af dine posteringer.

Med Smart Bank får du:

Bankposteringer overført direkte til din e-conomic aftale

Automatisk forslag til kontering ud fra historik

Ingen meromkostning

• Denne funktion kræver tillægsmodulet Smart Bank.

Hvordan får jeg Smart Bank?

Det er nemt til at tilføje Smart Bank til din aftale via e-conomic Market.

Du kan bruge ”Bankforbindelse” og ”Autoforslag” selvstændigt – med andre ord er det op til dig, om du bruger begge funktioner. Når det er sagt, anbefaler vi at du bruger begge moduler, for at få fuldt udbytte af Smart Bank.

Tip:
Bemærk! Vi anbefaler ikke kunder med konti hos Nordea at bruge Smart Bank. Vi kan desværre ikke give oplysninger om, hvornår Nordea er fuldt integreret til Smart Bank, men vi giver besked til kunder med konti i denne bank, når vi ved mere.

Hvad består Smart Bank af?

Autoforslag

Med Autoforslag kan e-conomic sammenligne poster, du indlæser fra din bank, med poster i dit regnskab. I stedet for at kontere dine posteringer manuelt, kan du lade e-conomic kontere dine ind- og udbetalinger automatisk ved hjælp af en teknologi kaldet "Machine Learning". På den måde kan du spare dig selv for flere tusinde tasteslag og bruge din tid bedre.

Bankforbindelse

Med den automatiske bankforbindelse gennem Aiia har du mulighed for at importere dit kontoudtog fra banken automatisk. I stedet for at importere dine posteringer manuelt vil bankposteringerne nu ligge klar i din Bankafstemning næste gang du logger på - helt automatisk. Det sker efter en nem tilslutning mod banken - direkte i e-conomic. Bankforbindelsen gennem Aiia er API-baseret, hvilket betyder en stabil forbindelse der flere gange dagligt overfører nye bankposter. God fornøjelse herfra - så skal der blot afstemmes og bogføres.

Hvad er forskellen på den gamle bankforbindelse og den nye gennem Aiia?

Den erfarne bruger kender måske til bankforbindelse gennem BankConnect-samarbejdet eller Nordeas/Danske Banks egen løsning. Vi tror på at en ajourført bank, er alfa og omega i regnskabet. Derfor er vores mission at gøre forbindelsen til banken så smart og let tilgængelig som muligt.

Bankforbindelsen gennem Aiia er lettere at tilslutte. Data overføres automatisk, flere gange i døgnet. Skulle uheldet være ude og der går noget galt med overførslen, så kan Aiia automatisk overføre manglende posteringer - også tilbage i tid. Overførslen er også ganske gratis. Det betyder at de brugere som tidligere skulle betale gebyrer hos banken for at overføre, nu slipper uden merudgift.

Med andre ord er Aiia både en enklere, smidigere og smartere løsning end den gamle forbindelsesmetode.

OBS:
Hvis du har et Start-up-abonnement og du ønsker denne funktion, skal du opgradere dit abonnement til en Small Business pakke.