e-copedia

Om vareleverandørfakturaer

Viden Om
I denne artikel vil du lære mere om hvordan du kan skabe dig et overblik over dine igangværende vareleverandørfakturaer.

I overbliksbilledet har du muligheden for at se alle dine igangværende vareleverandørfakturaer. Du vil kun se vareleverandørfakturaer der ikke er bogført. Blev du ikke færdig med vareleverandørfakturaen i første omgang, er det her du finder den og kan arbejde videre med den og til sidst bogføre den.
 

  • Denne funktion kræver tillægsmodulet Lager.

Ny vareleverandørfaktura

Har du netop modtaget fakturaen fra en af dine vareleverandører? Så er det også her du registrerer den, som en vareleverandørfaktura. Det sikrer, at du får registreret dit skyldige beløb på leverandøren - og den korrekte kostpris på dine varer. Så stemmer lageret!

Du har mulighed for at oprette nye vareleverandørfakturaer - alt efter om du vil oprette vareleverandørfakturaen ud fra en bestilling eller en modtagelse eller om du vil oprette den som en ny vareleverandørfaktura.
Vi har givet dig mulighed for at Udvide linjer, hvis du ønsker et hurtigt overblik over, hvilke varer du har angivet på dine igangværende vareleverandørfakturaer.

Har du brug for at lave rettelser til dine igangværende vareleverandørfakturaer, så kan du gøre det med blyant-ikonet "Redigér" på linjen. Her har du også mulighed for at kopiere én af dine vareleverandørfakturaer, hvis du ønsker at gentage samme køb af varer eller helt slette forældede eller forkerte igangværende vareleverandørfakturaer.

 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer