Om Visma Advisor

Viden Om
I denne artikel vil du lære mere om hvad Visma Advisor er samt hvordan du kan bruge det.

Som bogholder eller revisor er der meget at holde styr på såsom eksempelvis: Hvor meget tid du bruger på dine arbejdsopgaver, hvad du gør med udlæg i forbindelse med arbejde for dine kunder, samt hvordan du opkræver dine kunder for udført arbejde.

Visma Advisor er et værktøj til at registrere den tid, de penge og alle de mange arbejdsopgaver du har, som revisor eller bogholder. På den måde kan du skabe overblik i din virksomhed og bruge tiden på dét, der skaber værdi for dig.

Integration med e-conomic

For at Visma Advisor og e-conomic kan udveksle data, er det vigtigt at tillade adgang til din e-conomic aftale igennem Visma Advisor systemet. Tilladelsen gives første gang du laver et fakturagrundlag, som beskrives længere nede i vejledningen. Når du har tilladt adgang, kan du overføre fakturagrundlag fra Visma Advisor, til din e-conomic aftale, så du let kan afregne med dine kunder.

Før du går igang, er det vigtigt du er logget ud af e-conomic. Du skal også være opmærksom på om du har indstillet priser på dine ydelser i Visma Advisor og om du har indtastet al nødvendig information på dine kunder. Herefter skal du, først og fremmest, logge ind på din konto i Visma advisor.

Indstil Visma Advisor til at benytte e-conomic som regnskabssystem

Når du er logget ind i Visma Advisor, skal du trykke på "Indstillinger" og dernæst "Firmaindstillinger". Under punktet 'Visma økonomisystem til fakturering' skal du vælge punktet "e-conomic". Klik "Gem" i nederste venstre hjørne.

Opret fakturagrundlag

Nu skal du oprette fakturagrundlag for tidligere udført og registreret arbejde. Gå til "Fakturering" og hold musen over den registrering, du vil danne fakturagrundlag ud fra. Tryk på knappen "Handlinger" og vælg "Opret fakturagrundlag".

Godkend og overfør fakturagrundlag

Før Advisor og e-conomic er forbundet korrekt, skal dit fakturagrundlag godkendes første gang. Tryk på menuen "Fakturagrundlag" og hold musen over det fakturagrundlag, du vil godkende. Tryk på knappen "Handlinger" og vælg "Godkend". Første gang du gør dette, vil fakturagrundlaget blive liggende i fanen "Fakturagrundlag" og du skal altså godkende det én gang til, for at det bliver overført til e-conomic. Klik på knappen "Handlinger" igen og vælg "Godkend".

Send fakturagrundlag til e-conomic

Når du forsøger at sende dit fakturagrundlag til e-conomic, vil du blive bedt om at logge ind. Tryk på "OK" for at logge ind

OBS:
Det er meget vigtigt at du er logget ind i din egen e-conomic aftale. Det betyder, du skal logge ind med det Aftalenummer, Bruger-ID og adgangskode, der hører til dit eget regnskab i e-conomic og ikke de oplysninger der hører til dit administratormodul, hvor du kan tilgå flere regnskaber.

Tillad adgang til din e-conomic aftale

Nu mangler du blot at tillade adgang til din aftale. Tryk "ADD APP" for at tillade adgang.

Nu kan du overføre fakturagrundlag til e-conomic

Dette skal kun udføres, første gang du vil overføre data fra Visma Advisor til e-conomic. Fremover overføres data, når du beder om det i Visma Advisor.

Tip:
Første gang du forsøger at overføre data, etableres forbindelsen til e-conomic, men der overføres ingen data. Det vil sige, du skal overføre fakturagrundlag fra Visma Advisor igen, hvis du ønsker at overføre fakturagrundlag til e-conomic. Dette gælder kun første gang du vil overføre.

Send fakturagrundlag til e-conomic

For at sende din faktura til e-conomic, skal du holde musen over det fakturagrundlag, du vil sende. Tryk på knappen "Handlinger" og vælg "Overfør fakturagrundlag".

Overførte fakturagrundlag findes i din e-conomic aftale under fanebladet salg "Salg" i "Igangværende fakturaer".

Vil du vide mere om Visma Advisor?

Vores A-team er specialister i at hjælpe og rådgive revisorer og bogholder. De kan fortælle mere om, hvordan du optimerer din forretning.

Kontakt A-teamet ved at skrive på a-team@e-conomic.dk eller ring på 78 79 19 59