e-copedia

Om Webshop+

Viden Om
På denne side kan du læse meget mere om Webshop+ og finde hjælp til funktionerne der følger med Webshop+.

Bemærk! Tillægsmodulet Webshop+ udfases, derfor er det ikke længere muligt at købe eller tilmelde dette tillægsmodul. Denne artikel er tilgængelig, som hjælp til kunder der allerede har tillægsmodulet. Læs mere om udfasningen af Webshop+.

Webshop+ er en udvidelse af vores produkt Webshop. Det vil sige at du får adgang til alle de funktioner der findes i tillægsmodulet Webshop og derudover en perlerække af smarte funktioner.

 

  • Denne funktion kræver tillægsmodulet Webshop+

Website+

Sidemenu

Gør din webshop nem og overskuelig for dine kunder. Med sidemenu kan du strukturere dine sider yderligere. Dine kunder vil have en menu til venstre, så de nemt kan navigere rundt i de forskellige overskrifter - og samtidig holde overblik over, hvilken side de selv er inde på.

Rabatkoder

Rabatkoder tillader dig at laver kampagner i din Webshop og give dine kunder muligheden for at handle til spotpris. Du vælger selv hvor stor rabatten skal være og hvilke varer den gælder til. Hvis du hellere vil give fragten gratis, eller fjerne fragtomkostninger ved et bestemt beløb, kan du også benytte rabatkoder til dét formål.

Relaterede varer

Hvis din kunde har købt en kaffemaskine, kunne en pose kaffe være fantastisk at have med i kurven. Med relaterede varer kan du vise dine kunder flere varer der kunne være relevante for dem. På dén måde, får din kunder lige hvad de skal bruge - og du får solgt mere i din Webshop.

Indlogningsgrupper

Med indlogningsgrupper kan du styre hvilke sider man kan se på dit Website. På den måde kan du begrænse sider til kun at kunne ses af bestemte brugere, når de er logget ind på dit Website. Så er det kun de kunder/medlemmer du ønsker skal se dine sider, der kan komme ind.

International handel

Når du handler med udenlandske kunder, er det altafgørende at din kunde opkræves korrekt mht. moms og øvrige afgifter. Netop derfor har vi lavet international handel for at gøre det nemt at handle med udlandet. Med dette modul kan du styre momsberegning og fragtomkostninger, uden besvær.

 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer