e-copedia

Opbevar bilagene digitalt i Inbox

Vejledning
Smart Flowet hjælper dig med at have regnskab som er up to date, hvilket skaber et godt finansielt overblik. Du kan lave rapporter, der viser hvordan det går dit regnskab dag, i stedet for kun at kunne forholde dig til sidste kvartal, og på baggrund af det tage bedre beslutninger for virksomheden.


Det første skridt til at opsætte e-conomics Smart Flow, er at vælge pakken Smart eller Avanceret, der indeholder Smart Inbox, kan aflæse data fra dine digitale bilag, så du slipper for en masse manuelt tastearbejde.

Derudover har du også mulighed for gratis, at oprette medarbejdere som "Bilagsindsendere", sådan at de også kan tage billeder af og indsende bilag, gennem e-conomic appen som kan findes i App Store eller Google Play.

Har jeres virksomhed en person, som skal godkende bilag, før bilaget kan bruges i bogføringen, skal de først sættes op som godkender i inboxens indstillinger. Se hvordan du gør dette i artiklen "Om Godkendelse i inbox".

  • De 3 artikler i denne serie, er lavet med fokus på opsætning og håndtering af Smart Flowet, rettet imod kunder med pakkerne Smart eller Avanceret.

Importer bilag til Inboxen

  1. Åbn din Inbox ved at trykke ind på den i højre hjørne.
  2. Tryk på "Tilføj bilag" i venstre hjørne, eller træk et bilag ind fra computeren.
  3. Vent til et grønt flueben vises ude til højre, som betyder at bilagets data er aflæst.

Importer bilag via e-conomic appen

  1. Find og download appen "e-conomic" i App Store eller Google Play.
  2. Åben appen og log ind med Visma Connect.
  3. Tryk på fanen "Ny" og vælg "Bilag", som åbner mobil kameraet.
  4. Tag et billede af et bilag, og tillknyt evt. oplysninger som dato, pris osv.
  5. Tryk på "Send" som overføre bilaget til din Inbox i e-conomic.

Aflæsning af bilag i Inboxen

  1. Upload et bilag, og vent på det grønne flueben vises ude til venstre.

Med Smart Inbox, bliver dine bilag aflæst for data som f.eks. pris, dato osv. sådan at du slipper for manuelt taste arbejde.
Hvor meget af bilaget der bliver aflæst afhænger af, hvordan faktura layoutet ser ud, og hvor meget det skiller sig ud fra e-conomic standard faktura layoutet.

Hvis du vil være sikker på, at dine faktura bliver 100% aflæst hver gang, skal du aktivere modtagelse af e-faktura i din Inbox, som beskrevet i denne guide.

 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer