Opdatér leverandører

Vejledning
Har du et omfattende leverandørkartotek og har du behov for at få opdateret flere leverandør samtidig, kan du gøre dette via indlæsning af en csv-fil, der indeholder ændringerne på dine kunder.

Du kan opdatere følgende leverandøroplysninger: Leverandørgruppe, Navn, Adresse, Adresse 2, Postnr., By, Land, e-mail, Valuta, Zone, Modkonto, Automatisk tekst, Betalingsbetingelser, Layout, Cvr.nr., Betalingstype, Leverandørbetalings-ID, Leverandørtillæg (tillægsmodulet Lager) samt Sprog (tillægsmodulet Lager).

Sådan opdaterer du dit leverandørkartotek

1. Tryk på fanebladet "Regnskab".
  2. Vælg "Søgning og lister" og "Leverandører" i menuen til venstre.
  3. Tryk på "Vis import muligheder" og vælg "Importér leverandører".
  4. Tryk på "Indlæs fil".
  5. Tryk på "Gennemse" og vælg filen fra din computer.
  6. Match kolonnerne, fra din kildefil, med kolonnerne i indlæsningsfilen.
  7. Hvis du ikke samtidig skal have indlæst nye leverandører, skal du fjerne fluebenet i "Opret nye poster".
  8. Du har mulighed for at opdatere alt den data, hvor du i kolonnen, kan sætte flueben i boksen "Opdatér eksisterende".