Opret betalingsmetoder i Webshop

Vejledning
Denne guide vejleder til, hvordan du kan oprette betalingsmetoder i din Webshop. For at dine kunder kan betale for det de bestiller, skal der oprettes minimum én betalingsmetode.

Du har mulighed for at oprette 4 forskellige betalingsmetoder. Du kan oprette din egen betalingsmetode eller du kan oprette en betalingsmetode via NETS, PayPal eller DIBS.

Bemærk!
Tillægsmodulet Webshop udfases, derfor er det ikke længere muligt at købe eller tilmelde dette tillægsmodul. Denne artikel er tilgængelig, som hjælp til kunder der allerede har tillægsmodulet. Læs mere om udfasningen af modulet her

Sådan opretter du din egen betalingsmetode

1. Tryk på "Webshop" og vælg "Betalingsmetoder" i værktøjslinjen øverst.
  2. Tryk på "Opret betalingsmetode".
  3. Udfyld felterne.
  4. Tryk på "Gem og tilbage" for at afslutte og gemme.

Oplysninger om felterne:

FeltHandling

Navn på betalingsmetode:*

Obligatorisk felt. Skriv navnet på den betalingsmetode du vil oprette

Oversæt

Når betalingsmetoden er gemt, har du mulighed for at oversætte navnet på betalingsmetoden og beskrivelsen til et af de sprog, der er oprettet under ”Indstillinger” – ”Sprog”.

Beskrivelse af betalingsmetode:

Beskriv betalingsmetoden så din kunde ved hvad de vælger

Ekspeditionsgebyr (ekskl. moms):

Skriv det gebyr det skal koste kunden at benytte denne betalingsmetode, uden moms

Ekspeditionsgebyr (inkl. moms):

Skriv det gebyr det skal koste kunden at benytte denne betalingsmetode med moms

Momssats:

Hvilken momssats skal der benyttes ved brugen af denne betalingsmetode

Vælg hvordan CPR-nr. og CVR-nr. skal anvendes ved et køb

FeltHandling

Privatpersoner:

Skjult: Kunden har ikke mulighed for at udfylde CPR nr.
Valgfrit: Det er valgfrit om kunden vil udfylde CPR-nr.
Obligatorisk: Kunden skal udfylde CPR-nr.
Firma:Skjult: Kunden har ikke mulighed for at udfylde CVR-nr.
Valgfrit: Det er valgfrit om kunden vil udfylde CVR nr.
Obligatorisk: Kunden skal udfylde CVR-nr.

Sådan opretter du en betalingsmetode via NETS

1. Tryk på "Webshop" og vælg "Betalingsmetoder" i værktøjslinjen øverst.
  2. Tryk på "Opret betalingsmetode".
  3. Tryk på "Opret" under NETS.
  4. Udfyld felterne.
  5. Tryk på "Gem og tilbage" for at afslutte og gemme.

Hos NETS, kan du benytte produktet Netaxept. Ved køb af Netaxept, modtager du et såkaldt "merchant-id" og en "token". Disse informationer, skal indtastes i din webshop. Herefter kan du modtage informationer.

Oplysninger om felterne:

FeltHandling

Merchant ID:*

Obligatorisk felt. Skriv det merchant ID som du har fået af NETS

Token:*

Obligatorisk felt. Indtast den token som du har fået fra NETS

Ekspeditionsgebyr (ekskl. Moms):

Skriv det gebyr det skal koste kunden at benytte denne betalingsmetode, uden moms

Ekspeditionsgebyr (inkl. moms):

Skriv det gebyr det skal koste kunden at benytte denne betalingsmetode, med moms

Momssats:

Hvilken momssats skal der benyttes ved brugen af denne betalingsmetode

Vælg hvordan CPR-nr. og CVR-nr. skal anvendes ved et køb

FeltHandling

Privatpersoner:

Skjult: Kunden har ikke mulighed for at udfylde CPR nr.
Valgfrit: Det er valgfrit om kunden vil udfylde CPR-nr.
Obligatorisk: Kunden skal udfylde CPR-nr.
Firma:

Skjult: Kunden har ikke mulighed for at udfylde CPR nr.
Valgfrit: Det er valgfrit om kunden vil udfylde CPR-nr.
Obligatorisk: Kunden skal udfylde CPR-nr.

Sådan opretter du en betalingsmetode via PayPal

1. Tryk på "Webshop" og vælg "Betalingsmetoder" i værktøjslinjen øverst.
  2. Tryk på "Opret betalingsmetode".
  3. Tryk på "Opret" under PayPal.
  4. Udfyld felterne.
  5. Tryk på "Gem og tilbage" for at afslutte og gemme.

Oplysninger om felterne:

FeltHandling

Brugernavn:*

Obligatorisk felt. Skriv dit PayPal brugernavn

Kodeord:*

Obligatorisk felt. Skriv dit PayPal kodeord

Signatur:*

Obligatorisk felt. Skriv din PayPal signatur som du finder under ”API-adgang” i din PayPal aftale og ”Vis API-signatur”

Ekspeditionsgebyr (ekskl. moms):

Skriv det gebyr det skal koste kunden at benytte denne betalingsmetode, uden moms

Ekspeditionsgebyr (inkl. moms):

Skriv det gebyr det skal koste kunden at benytte denne betalingsmetode, med moms

Momssats:

Hvilken momssats skal der benyttes ved brugen af denne betalingsmetode

Vælg hvordan CPR-nr. og CVR-nr. skal anvendes ved et køb

FeltHandling

Privatpersoner:

Skjult: Kunden har ikke mulighed for at udfylde CPR nr.
Valgfrit: Det er valgfrit om kunden vil udfylde CPR-nr.
Obligatorisk: Kunden skal udfylde CPR-nr.

Firma:

Skjult: Kunden har ikke mulighed for at udfylde CPR nr.
Valgfrit: Det er valgfrit om kunden vil udfylde CPR-nr.
Obligatorisk: Kunden skal udfylde CPR-nr.

Sådan opretter du en betalingsmetode via DIBS

1. Tryk på "Webshop" og vælg "Betalingsmetoder" i værktøjslinjen øverst.
  2. Tryk på "Opret betalingsmetode".
  3. Tryk på "Opret" under DIBS.
  4. Udfyld felterne.
  5. Tryk på "Gem og tilbage" for at afslutte og gemme.
OBS:
Tillægsmodulet Webshop udfases, derfor er det ikke længere muligt at købe eller tilmelde dette tillægsmodul. Denne artikel er tilgængelig, som hjælp til kunder der allerede har tillægsmodulet.

Oplysninger om felterne:

FeltHandling

DIBS Merchant ID:*

Obligatorisk felt. Skriv dit Merchant ID fra DIBS

MD key 1:*

Skriv din MD key 1 som du har fået af DIBS

MD key 2:*

Skriv din MD key 2 som du har fået af DIBS

Ekspeditionsgebyr (ekskl. moms):

Skriv det gebyr det skal koste kunden at benytte denne betalingsmetode, uden moms

Ekspeditionsgebyr (inkl. moms):

Skriv det gebyr det skal koste kunden at benytte denne betalingsmetode, med moms

Momssats:

Hvilken momssats skal der benyttes ved brugen af denne betalingsmetode

Vælg hvordan CPR-nr. og CVR-nr. skal anvendes ved et køb

FeltHandling
Privatpersoner: Skjult: Kunden har ikke mulighed for at udfylde CPR nr.
Valgfrit: Det er valgfrit om kunden vil udfylde CPR-nr.
Obligatorisk: Kunden skal udfylde CPR-nr.
Firma:Skjult: Kunden har ikke mulighed for at udfylde CPR nr.
Valgfrit: Det er valgfrit om kunden vil udfylde CPR-nr.
Obligatorisk: Kunden skal udfylde CPR-nr.

Bemærk:

Når du vælger at benytte DIBS som betalingsmetode i din Webshop, er det meget vigtigt, du kontrollerer at din indstillinger i DIBS Selvbetjening er korrekte. Hvis indstillingerne er forkerte, kan betalinger i din Webshop give fejl eller betalingen kan gennemføres korrekt, men uden at købet overføres fra din Webshop til e-conomic.

Du kan heldigvis sikre dig at opsætningen er korrekt, uden besvær:

Log ind i DIBS Selvbetjening.
Tryk på menupunktet "Integration" i venstre side af skærmen.
Vælg undermenuen "Return values".
Sørg for at ALLE flueben er ryddet (alle bokse skal være tomme).
Tryk på "Save settings", for at gemme dine ændringer.