Opret en sidemenu i Webshop+

Vejledning
Med Webshop+ har du mulighed for at vælge layouts med en sidemenu - det giver dig mulighed for at lave din Webshop mere overskuelig for dine kunder.

Bemærk! Tillægsmodulet Webshop+ udfases, derfor er det ikke længere muligt at købe eller tilmelde dette tillægsmodul. Denne artikel er tilgængelig, som hjælp til kunder der allerede har tillægsmodulet. Læs mere om udfasningen af Webshop+.

Arrangér dine menuer
Ved at holde musen over et af dine menupunkter, kan du trække og slippe menuen. På den måde kan du både bestemme rækkefølgen af dine menupunkter og lave undermenuer.

• Denne funktion kræver tillægsmodulet Webshop+

Sådan oprettes en Sidemenu i Webshop+

1. Tryk på "Website".
  2. Tryk på "Sidelayout" i værktøjslinjen.
  3. Tryk "Sidelayout med sidemenu" øverst i vinduet.
  4. Her kan du se og vælge forskellige sidelayouts med sidemenu, ved at klikke på det ønskede layout.
  5. Tryk "Gem".

Sådan opsættes din sidemenu

1. Tryk på "Sider" i værktøjslinjen.
  2. Tryk "Sidemenu" øverst i vinduet.
  3. Her kan du opsætte din sidemenu, som du ønsker den. Tilføj menuer og udnermenuer med knappen "Tilføj side".
  4. Tryk på ikonet "Rediger" til højre for en menu, hvis du ønsker at redigere i den.
  5. Tryk "Gem".

Sådan ændrer du adgang til punkterne i din sidemenu

1. Vælg "Sidemenu" øverst i vinduet.
  2. Tryk "Rediger" på den menu du ønsker at ændre.
  3. Vælg de ønskede indstillinger for siden eller menuen.
  4. Standardindstillingen for sidemenuer er "offentlig side". Siden vises for alle besøgende på din hjemmeside.
  5. "Password beskyttet". Besøgende på din hjemmeside skal indtaste et password, for at kunne se indholdet på siden. Hvis du vælger "Password beskyttet", skal du indtaste det ønskede password, i det tomme felt og klikke ”OK”.
  6. "Kræver login". Besøgende på din hjemmeside skal angive et brugernavn og en adgangskode, for at kunne tilgå siden. Det betyder at den besøgende skal være oprettet som bruger i menuen "Indlogningsgrupper".
  7. Benyt kun som overskrift. Ved at vælge denne indstilling, laver Webshop ikke en side til dette menupunkt. I stedet vil kan du trykke på punktet og finde flere menupunkter.
  8. Skjul i menu. Hvis du ikke vil have at man kan finde en specifik side, fra den offentlige hjemmeside, kan du vælge at skjule den.
  9. Tryk "Gem" når du har valgt den ønskede adgang.