Opret Indlogningsgrupper

Vejledning
Denne guide vejleder til, hvordan du kan lave adgangskontrol på dit Website. Med andre ord, kan du begrænse én eller flere sider, så dine kunder skal logge ind, før de kan se indholdet på siden.

Bemærk!
Tillægsmodulet Webshop+ udfases, derfor er det ikke længere muligt at købe eller tilmelde dette tillægsmodul. Denne artikel er tilgængelig, som hjælp til kunder der allerede har tillægsmodulet. Læs mere om udfasningen af modulet her

• Denne funktion kræver tillægsmodulet Webshop+

Sådan opretter du indlogningsgrupper

1. Tryk på "Webshop" og vælg "Indlogningsgrupper" i værktøjslinjen.
  2. Tryk på "Opret ny gruppe" for at lave en ny Indlogningsgruppe og eventuelt ny konto/konti til gruppen.
  3. Udfyld navnet på din nye Indlogningsgruppe og en eventuel procentsats for prisnedslag i denne Indlogningsgruppe.
  4. Tryk på "Opret ny konto" for at lave en ny konto i en eksisterende Indlogningsgruppe.
  5. Udfyld din kundes/medarbejders information og tryk på "Gem og tilbage" for at gemme dine indstillinger.
Tip:
Du kan i din sideopsætning afgøre hvilke sider de enkelte grupper kan se.