Opret links til andre sider i Website

Vejledning
I website har du mulighed for både at linke til interne og eksterne sider, både via billeder og tekst.

Bemærk! Tillægsmodulet Website udfases, derfor er det ikke længere muligt at købe eller tilmelde dette tillægsmodul. Denne artikel er tilgængelig, som hjælp til kunder der allerede har tillægsmodulet. Læs mere om udfasningen af Website.

Du skal starte med at oprette de undersider, du gerne vil linke til. Når det er gjort, skal du vælge hvordan du vil linke. Link via tekst, eller Link via billede.

• Denne funktion kræver tillægsmodulet Website.

Sådan oprettes link via overskrift

1. Åbn Website og find den overskrift du vil oprette link i.
  2. Hold musen over den overskrift der skal linkes fra, og tryk på "Rediger overskrift”.
  3. Under feltet "Ved klik sker der" vælges Link.
  4. Vælg hvad der skal linkes til: intern side, ekstern side eller e-mail.
  5. Ved link til en intern side skal du vælge siden i rullemenuen.
  6. Ved link til en ekstern side skal du indtaste web adressen på den eksterne side.
  7. Ved link til e-mail skal du indtaste den mail adresse der skal linkes til.
  8. Tryk "Gem" og afslut ved at trykke "Gem" igen.

Sådan oprettes link via tekst

1. Åbn Website og find den tekst du vil oprette link i.
  2. Før musen over den tekst du ønsker at linke fra, og tryk på "Rediger tekst".
  3. Marker den tekst der skal linkes fra og klik på link-ikonet.
  4. Vælg om der skal linkes til en intern side, ekstern side eller e-mail.
  5. Indtast siden eller adressen der skal linkes til.
  6. Tryk "Gem".

Sådan oprettes link via et billede

1. Åbn Website og find det billede du vil oprette link i.
  2. Før musen over det billede du ønsker at linke fra, og tryk på "Rediger billede".
  3. Tryk på "Link".
  4. Vælg om der skal linkes til en intern side, ekstern side eller e-mail.
  5. Indtast siden eller adressen der skal linkes til.
  6. Tryk "Gem".

Hvis du ønsker at dine kunder skal kunne hente/downloade et dokument, kan du uploade det til f.eks. Dropbox og indsætte linket på en af overstående metoder.