Opret links til sociale medier i Website

Vejledning
Hvis din virksomhed har en Facebook-konto eller en YouTube kanal, er det let og enkelt at linke dem op til dit Website.

Bemærk! Tillægsmodulet Website udfases, derfor er det ikke længere muligt at købe eller tilmelde dette tillægsmodul. Denne artikel er tilgængelig, som hjælp til kunder der allerede har tillægsmodulet. Læs mere om udfasningen af Website.

Sådan linker du til din Facebook side

1. Tryk på den side, hvor du vil have dit Facebook link.
  2. Træk Facebook-ikonet fra værktøjslinjen øverst på skærmen og slip det på siden, hvor du ønsker at din Facebook-side skal vises.
  3. Hold musen over dit nye Facebook-element og tryk på teksten ”Rediger Facebook”.
  4. Indsæt et link til din virksomheds Facebook-side og vælg hvad der skal vises.
  5. Tryk "Gem".
Tip:
Elementet aktiveres på dit website når det publiceres.

Sådan linker du til en YouTube video

1. Tryk på den side, hvor du vil have din YouTube video.
  2. Træk YouTube-ikonet fra værktøjslinjen øverst på skærmen og slip det på siden, hvor du ønsker at din YouTube video skal vises.
  3. Hold musen over dit nye YouTube-element og tryk på teksten ”Rediger YouTube”.
  4. Indsæt et link til din virksomheds YouTube video.
  5. Tryk "Gem".
OBS:
En YouTube-video må maksimalt være 10 minutter lang, hvis du vil vise den frem på din hjemmeside via YouTube-modulet i Website.
Tip:
Elementet aktiveres på dit website når det publiceres.

Sådan linker du til Google Maps

1. For at bruge Google Maps, skal du bruge en Google Maps API-nøgle.
  2. Tryk på den side, hvor du vil have Google Maps vist.
  3. Træk Google Maps-ikonet fra værktøjslinjen øverst på skærmen og slip det på siden, hvor du ønsker at kortet skal vises.
  4. Hold musen over dit nye Google Maps-element og tryk på teksten ”Rediger Google Maps”.
  5. Indtast den adresse du vil have vist på Google Maps og indtast det navn du ønsker vist i feltet "Tekst ved knappenål".
  6. Tryk "Gem".
Tip:
Elementet aktiveres på dit website når det publiceres.