Opret Nyhedskanaler på Website

Vejledning
På din Website kan du tilknytte blogs, nyhedssites eller lignende, ved at indsætte en Nyhedskanal. Når der kommer nyt indhold på den valgte side, vil dette komme frem i din Nyhedskanal.

Bemærk! Tillægsmodulet Website udfases, derfor er det ikke længere muligt at købe eller tilmelde dette tillægsmodul. Denne artikel er tilgængelig, som hjælp til kunder der allerede har tillægsmodulet. Læs mere om udfasningen af Website.

• Denne funktion kræver tillægsmodulet Website.

Sådan indsættes en Nyhedskanal på Website

1. Find den side, på dit website, hvor du vil have din Nyhedskanal.
  2. Træk Nyhedskanal-ikonet fra værktøjslinjen øverst på skærmen og slip det på siden, hvor du ønsker at din Nyhedskanal skal vises.
  3. Når musen slippes, vises der et nyt vindue.
  4. Her skal du tage stilling til, om du vil oprette en egen Nyhdeskanal, eller et RSS-feed der skaber nyhedskanalen fra en anden hjemmeside.

Indsæt din egen Nyhedskanal

1. Tryk på "Opret nyhedskanal".
  2. Vælg et navn til nyheden og tryk på "Indtast nyhed".
  3. I næste vindue har du mulighed for at skrive en overskrift, en underrubrik og en brødtekst. Du kan også vælge at sætte et billede ind til højre og vælge hvornår det skal publiceres.
  4. Tryk "Gem og tilbage".
  5. Du har nu mulighed for at vælge hvilken Nyhedskanal der skal vises, hvor mange nyheder der skal vises samt hvordan det skal vises på dit Website.
  6. Tryk "Gem".

For at gøre din hjemmeside tilgængelig online, så dine kunder kan se den, skal du huske at trykke på "Publicér", øverst til højre i værktøjslinjen.

Indsæt et RSS-feed

1. Tryk på fanen "RSS-feed".
  2. Indsæt linket til dit RSS-feed i feltet "Indsæt RSS-feed".
  3. Vælg hvor mange nyheder der skal vises, samt om det skal være hele nyheder eller overskrifter.
  4. Tryk på "Gem".

For at gøre din hjemmeside tilgængelig online, så dine kunder kan se den, skal du huske at trykke på "Publicér", øverst til højre i værktøjslinjen.