e-copedia

Opret rabatkoder på din Webshop

Vejledning
Denne guide vejleder til, hvordan du med Webshop+ kan oprette rabatkoder til dine kunder, hvor de kan få fri fragt på ordren eller rabat på hele ordren.

Bemærk!
Tillægsmodulet Webshop+ udfases, derfor er det ikke længere muligt at købe eller tilmelde dette tillægsmodul. Denne artikel er tilgængelig, som hjælp til kunder der allerede har tillægsmodulet. Læs mere om udfasningen af modulet her. 

  • Denne funktion kræver tillægsmodulet Webshop+

Sådan opretter du en rabatkode

  1. Tryk på "Webshop".
  2. Tryk på "Rabatkoder" i værktøjslinjen øverst.
  3. Tryk på knappen "Opret rabatkode".
  4. Udfyld felterne.
  5. Tryk på knappen "Gem og tilbage" og derefter på "Luk".
OBS:
Tillægsmodulet Webshop+ udfases, derfor er det ikke længere muligt at købe eller tilmelde dette tillægsmodul. Denne artikel er tilgængelig, som hjælp til kunder der allerede har tillægsmodulet.

Når du har udfyldt felterne bliver der automatisk dannet en rabatkode, som dine kunder skal bruge for at indløse rabatten, når de skal betale i kassen. Du har mulighed for at ændre den til en anden kode efter dit eget valg, og her skal du klikke på "Ændre" under koden, skrive din egen og klikke på "OK".

Når dine kunder klikker på "Til kassen" for at betale, er der et felt under "Fragt- og leveringsmetode", hvor de skal indtaste rabatkoden for at aktivere den.

 

Oplysninger om felterne:

FeltHandling
Gælder for køb mellem:Du kan bestemme, om rabatkoden skal gælde på ordrer fra et bestemt beløb og opefter (f.eks. 500 kr. og opefter), eller om den skal gælde på ordrer imellem to bestemte beløb (f.eks. 100 kr. - 500 kr.)
Rabattype

Fragtfrit: Sæt flueben hvis rabatkoden skal gøre ordren fragtfri
Rabat på hele ordren: Sæt flueben hvis der skal være en rabat på hele ordren. Skriv en rabatprocent eller et rabatbeløb i kroner

 

 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer