Opret relaterede varer i Webshop+

Vejledning
I Webshop+ har du mulighed for at tilknytte relaterede varer på en bestemt vare, som også kan være interessante for kunden at kigge på i forbindelse med sit køb.

Bemærk!
Tillægsmodulet Webshop+ udfases, derfor er det ikke længere muligt at købe eller tilmelde dette tillægsmodul. Denne artikel er tilgængelig, som hjælp til kunder der allerede har tillægsmodulet. Læs mere om udfasningen af modulerne her.

Sådan opretter du relaterede varer

1. Tryk på fanen "Webshop".
  2. Tryk på undermenuen "Varer".
  3. Tryk på den vare du ønsker at oprette relaterede varer på.
  4. Tryk på fanen "Relaterede varer".
  5. Tryk på knappen "Vælg varer+".
  6. Sæt flueben ud for de varer, du ønsker at gøre til relaterede varer.
  7. Du kan nu se i oversigten under fanen "Relaterede varer", hvilke varer du har tilføjet.
  8. Tryk igen på knappen "Gem og tilbage" og afslut på "Luk". Når dine kunder nu går i din Webshop og trykker på varen, vil de relaterede varer blive vist som "Se også".