Opret varianter i Webshop

Vejledning
Denne guide vejleder til, hvordan du kan oprette forskellige varianter på den enkelte vare i din webshop.

Når du skal oprette varianter på en vare, skal du starte med at oprette alle varianterne som individuelle varer i e-conomic, som automatisk synkroniseres med webshoppen.

Bemærk!
Tillægsmodulet Webshop udfases, derfor er det ikke længere muligt at købe eller tilmelde dette tillægsmodul. Denne artikel er tilgængelig, som hjælp til kunder der allerede har tillægsmodulet. Læs mere om udfasningen af modulet her

• Denne funktion kræver tillægsmodulet Webshop

Sådan opretter du varianter på en vare

1. Tryk på "Webshop" og vælg "Varer" i værktøjslinjen øverst.
  2. Tryk på en vare for at redigere den og tryk på fanen "Varianter".
  3. Tryk på "Tilføj egenskab" og angiv en egenskab for varen, f.eks. størrelse eller farve.
  4. Tryk på "Tilføj værdi" og angiv værdiger for variantens egenskab, f.eks. small, medium eller large.
  5. Tryk på "Vælg værdi" og vælg den aktuelle vares værdi. Tryk derefter på "Vælg Produkt" ud for hver egenskab (størrelse) og vælg den aktuelle vare fra dit kartotek, der hører til.
  6. Sæt flueben under "Billede" og/eller "Beskrivelse" hvis du ønsker varianterne skal have samme billede og/eller beskrivelse som varen. Tryk på "Gem og tilbage" for at gemme.