Opsæt din kassekladde til integration

Vejledning
Denne guide vejleder til, hvordan du opsætter din kassekladde til en integration med et andet system.

Benytter du eksempelvis opkrævning via Betalingsservice eller indbetalingskort hos Nets, er det nødvendigt, du forklarer e-conomic, hvilken af dine kassekladder dine FI-indbetalinger eller indbetalinger fra PBS skal placeres i ved indlæsning.

Sådan opsætter du din kassekladde til integration

1. Tryk på det orange tandhjul og vælg "Alle indstillinger".
  2. Vælg "Regnskab" ude i menuen til venstre og tryk på "Kassekladder".
  3. Tryk på "Integration - opsætning".
  4. Vælg den kassekladde, som du ønsker, at indlæste posteringer skal placeres i.
  5. Tryk på "Gem" for at gemme.