Opsæt dit webshoplayout

Vejledning
Denne guide vejleder til, hvordan du kan opsætte dit webshoplayout. Der vises, hvordan du vælger sidelayout, hvordan du trækker elementer ned på din side samt hvordan du sletter et element.

Bemærk! Tillægsmodulet Webshop udfases, derfor er det ikke længere muligt at købe eller tilmelde dette tillægsmodul. Denne artikel er tilgængelig, som hjælp til kunder der allerede har tillægsmodulet. Læs mere om udfasningen af Webshop.

Sidelayouts hjælper dig til en nemmere opsætning af din webshop. Alt efter størrelsen på elementerne, hedder de forskellige navne. Der er fire forskellige elementstørrelser i de forskellige layouts: 25, 50, 75 og 100. Det er bredden, der fortæller hvilken størrelse, de er, og det er udregnet ud fra hjemmeside-bredden. Dvs. det er udregnet i %; dem der hedder 100 har den fulde bredde af hjemmeside, dem på 75 har ¾ af sidens bredde, dem på 50 har en halv bredde og dem på 25 har ¼ af sidens bredde.

• Denne funktion kræver tillægsmodulet Webshop

Sådan vælger du et sidelayout

1. Tryk på "Webshop".
  2. Tryk på "Sidelayout" i værktøjslinjen øverst på skærmen under "Website" fanen.
  3. Vælg et layout ved at trykke på det.
  4. Tryk på "Gem".

Sådan trækker du et element ned på din side

1. Tryk ind på den side, hvorpå du vil have et nyt element.
  2. Tryk på det ønskede element og uden at løfte fingeren fra musen, fører du elementet ned på den plads, hvor du vil have det og løfter fingeren fra musen.
  3. For at redigere du forskellige elementer, fører du musen over elementet.
  4. Når der kommer en grå bjælke frem i toppen af elementet, klikker du på ”Redigere tekst” ”Redigere billede” eller lign, alt efter hvilken type element det drejer sig om.
Tip:
Du kan trække dine indholdselementer ned oppe fra værktøjslinjen og placere dem i de grå felter, der bliver synlige når du begynder at trække i et element.

Sådan sletter du et element

1. Hold musen henover elementet.
  2. Når det grå felt øverst på elementet bliver synligt, fører du musen ud til højre og klikker på krydset.
  3. Så bliver du spurgt om du er sikker på at du gerne vil slette elementet. Tryk på ”OK” for at bekræfte.
OBS:
Tillægsmodulet Webshop udfases, derfor er det ikke længere muligt at købe eller tilmelde dette tillægsmodul. Denne artikel er tilgængelig, som hjælp til kunder der allerede har tillægsmodulet.

Når du har valgt det sidelayout du ønsker, eller et der kommer tæt på, kan du slette de elementer du ikke ønsker, eller vælge ikke at bruge alle de forud bestemte placeringer. Hvis du f.eks. vælger den der hedder ”100-25-25-25-25-50-50” kan du slette det øverste element.

Det er muligt at føre et element ind på pladsen igen, hvis du fortryder sletningen.