Opsæt en Google Maps API-nøgle

Vejledning
Med et Google Maps-kort på dit Website eller Webshop kan dine kunder nemt se, hvor din virksomhed er placeret. For at benytte Google Maps på dit Website, kræver det, at du har API-nøgle fra Google.

Bemærk! Tillægsmodulerne Website og Webshop udfases, derfor er det ikke længere muligt at købe eller tilmelde disse tillægsmoduler. Denne artikel er tilgængelig, som hjælp til kunder der allerede har tillægsmodulerne. Læs mere om udfasningen af Website og Webshop.

Sådan får du en API-nøgle

1. Gå til oprettelse af Google Maps API.
  2. https://cloud.google.com/maps-platform/?apis=maps,places
  3. Tryk "Get Started" og følg guiden.
  4. Angiv navnet på din hjemmeside i feltet "Select or create project".
  5. Tryk på blå tekst "Next".
  6. Følg nu Googles anvisninger på siden (engelsk) for at færdiggøre oprettelsen.
  7. Når oprettelsen er færdig oprettes en API-nøgle der kan bruges på dit Website.