Opsæt Nordea erhvervkonto-kik

Vejledning
Med Nordea erhvervkonto-kik kan du nemt indlæse dine seneste kontoudtog til din bankafstemning i e-conomic.

Det betyder, at du slipper for først at eksportere dit kontoudtog fra Nordea, lave eventuelle rettelser i CSV-filen og indlæse den manuelt i din e-conomic aftale.

• Denne funktion kræver tillægsmodulet Smart Bank.

Sådan sætter du din e-conomic aftale op til Nordea erhvervkonto-kik

1. Tryk på fanen "Regnskab".
  2. Tryk på "Bank" i menuen til venstre og vælg "Bankkonti".
  3. Tryk på "Ny bankkonto". I feltet "Bank" vælger du "Nordea Danmark".
  4. I feltet ”Konto fra kontoplan”, vælger du den beholdningskonto der er gældende for din bankkonto.
  5. Tryk på gem.
  6. Tryk på "Bankkonti (Nordea)" og på redigér ud for bankkontoen og udfyld "Reg. nr.", "Bankkontonr." og evt. "IBAN-nr." samt "Aftalenr." og tryk derefter på "Vis mere".
  7. Her indtaster du "Konto-kik aftalenr." og "Konto-kik adgangskode", som du har fået i forbindelse med din Nordea erhvervskonto.
  8. Til sidst Trykker du på "Tilslut" og "Gem".
OBS:
Hvis du har flere konti under din Nordea erhvervskonto, vil du få en drop down menu, hvor du har mulighed for at vælge hvilken konto der er tale om. Hvis du kun har en enkelt konto, vil den automatisk blive valgt.

Sådan overfører du poster fra din Nordea erhvervskonto til din e-conomic bankafstemning

1. Tryk på fanen "Regnskab".
  2. Tryk på "Bank" i menuen til venstre og vælg "Bankafstemning".
  3. Vælg først hvilken beholdningskonto der skal bruges, altså den din Nordea erhvervskonto er sat op i mod.
  4. Tryk på "Importér" knappen oppe til højre og vælg "Importér automatisk".
  5. Indtast din adgangskode du har fået med din Nordea erhvervskonto.
  6. "Fra dato" vil være markeret med sidste dato for indlæsning. Hvis der ikke har været indlæst før, vil den gå et stykke tilbage i tiden.
  7. Tryk på "OK".
OBS:
Vi kan ikke entydigt identificere posteringer der kommer ind via manuel import, fordi der ikke følger et unikt id med. Det betyder at vores Nordea-løsning, arbejder i hele dage. Derfor skal du, inden du starter med direkte import, indlæse en sidste fuld dag manuelt. På den måde risikerer du ikke at der kommer et hul af posteringer. Hvis din konto-kik og netbank ligger på samme online aftale og de bruger nem-id, vil det være nødvendigt at have en online aftale til begge. Dvs. at din konto-kik aftale, skal flyttes til en separat online aftale.