e-copedia

Opsigelse

Artikler med tagget “Opsigelse” i
Alle artikler med tagget “Opsigelse”
Denne guide vejleder til, hvordan du kan tilpasse talformatet i en CSV fil.
I denne artikel vil vi gennemgå, hvordan du får en Arkivlicens.
En Arkivlicens er for dig, der af en årsag må opsige din aftale hos e-conomic, og ønsker at vi skal opbevare dine data for dig. I denne artikel gennemgår vi hvilke muligheder, der findes samt hvad du kan med en Arkivlicens. Vær opmærksom på at en Arkivlicens kan se lidt forskellig ud, i forhold til din nuværende e-conomic-aftale.
Denne guide vejleder til, hvordan du opsiger en aftale, og forklarer, hvad du skal tage stilling til i forhold til håndtering af regnskabsdataene i forbindelse med opsigelsen.
Denne guide vejleder til, hvordan du kan hente alle de bilag, du har indlæst i e-conomic, ned på din computer som PDF-filer.
Hvis et tillægsmodul ikke længere er nødvendigt for virksomhedens virke, eller bare ikke passer ind i virksomhedens arbejdsstruktur, er det vigtigt at få det afmeldt, så vi ikke kommer til at fejlfakturere jer.
Denne guide vejleder til, hvordan du eksporterer data fra e-conomic - enten via mail til din superbrugermail (ikke krypteret) eller enkeltvis download af kartotekerne.
Denne guide vejleder til, hvordan du annullerer din opsigelse, såfremt opsigelsesperioden ikke er udløbet.
Alle artikler med kategori “”

Tips og typiske spørgsmål

Med tagget “Opsigelse”

    • Hvordan opsiger jeg mit e-conomic abonnement?
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer