Overfør indsendte dokumenter til dokumentlisten

Vejledning
Denne guide vejleder til, hvordan du overfører de indsendte dokumenter til dokumentlisten i din “Superkladde”, så du efterfølgende kan arbejde videre med dem.
  • Denne funktion kræver tillægsmodulet Superkladde og tillægsmodulet Indscanning eller Smart Inbox.

Sådan overfører du indsendte dokumenter til dokumentlisten

1. Tryk på "Superkladde" på linjen øverst ved siden af "Rapporter".
  2. Tryk på knappen "Dokumentliste" til højre i skærmbilledet.
  3. Tryk på "Indsendte dokumenter". De indsendte dokumenter, der er sendt til mailadressen, vil nu blive overført til aftalen.
  4. Tryk på "Luk" i pop up-vinduet.
  5. Du har nu mulighed for at arbejde med dine bilag i dokumentlisten.
OBS:
Du skal hente dine indsendte dokumenter direkte ind i din "Superkladde", du kan ikke overføre dem fra inbox. Du kan også vælge at bogføre posteringen og herefter vedhæfte fra inbox.