e-copedia

Posteringer

Artikler med tagget “Posteringer” i Projektstyring
Denne guide vejleder til, hvordan du kan finde alle de omkostninger og aktiviteter, du har posteret på dine projekter. Herfra kan du endvidere omkontere posteringer for både projekter og aktiviteter.
Denne guide vejleder til, hvordan du kan trække et projektkort på dit projekt. Projektkortet giver et samlet overblik over alle projektposteringerne på dit projekt.
Denne guide vejleder til, hvordan du omkonterer allerede godkendte eller bogførte projektposteringer, som du af den ene eller anden årsag ønsker at flytte fra et projekt til et andet.
Denne guide vejleder til, hvordan du ser dine projektposteringer, så du kan få overblik over de posteringer, du har bogført i forbindelse med et projekt.
Alle artikler med tagget “Posteringer”
Denne guide vejleder dig i, hvordan du ser antallet af posteringer for et regnskabsår. Det er mængden af posteringer, der er styrende for hvilket abonnement, du har i e-conomic.
Kapitel 3 i europas GDPR omhandler hvordan dine kunder har retten til at vide hvad af deres data du har brugt, og hvordan dataen er blevet brugt.
Når du bogfører i e-conomic, kan du komme ud for at enkelte posteringer i din kassekladde ikke skal bruges alligevel. Denne artikel tager dig igennem, hvordan du sletter posteringer.
Denne funktion gør det muligt at søge i alle sendte eller bogførte dokumenter, f.eks. fakturaer. Der kan anvendes mange forskellige parametre i søgefunktionen.
Denne guide vejleder til, hvordan du ser dine projektposteringer, så du kan få overblik over de posteringer, du har bogført i forbindelse med et projekt.
Kvikkladden har den fordel, at man kan taste finansbilag lidt hurtigere. Kvikkladden skal aktiveres af e-conomic supporten før den er til rådighed i din aftale.
Denne guide vejleder til, hvordan du som administrator kan gøre så alle posteringer, du opretter i kassekladden, bliver godkendt med det samme.
Du skal være opmærksom på, at det kun er posteringer, som du oprindeligt har bogført under fanebladet "Regnskab", du kan kopiere, vende eller tilbageføre med denne funktion, såfremt dine poster ligger i et åbent regnskabsår.
I denne artikel vil du lære mere om hvordan Smart Inbox kan bruge information fra dine indscannede dokumenter eller fra e-fakturaer, du modtager, til at hjælpe dig med at kontere.
Har du lavet et køb, du ønsker at fordele på flere konti? Så hjælper guiden dig her igennem, hvordan du opretter købet som en flerbenet postering.
I denne artikel vil du lære mere om, hvordan du skal matche kolonnerne når du indlæser en CSV fil.
Har du bogført det samlede beløb for dine kundeposter og ønsker du at fordele saldoen ud pr. kunde, kan du oprette posteringerne, på dine forskellige kundekonti.
I denne artikel gennemgår vi hvordan du opsætter Workflows ud fra en skabelon, eller hvordan du kan skræddersy et Workflow fra bunden, som passer præcis til dine behov.
Hvis du ønsker at flytte dit regnskab fra Dinero til e-conomic, skal det naturligvis være så let og hurtigt som muligt. For at hjælpe dig, har vi lavet denne guide, der forklarer hvad du skal gøre, trin for trin.
Når dit regnskabsår er afsluttet, kan du ikke længere bogføre i regnskabsåret og derfor kan du heller ikke rette eventuelle fejl.
Denne guide vejleder til, hvordan du kan få vist et kontokort for debitorer, kreditorer eller konti, når du bruger tillægsmodulet “Superkladde”.
For at kunne afstemme din bank skal du have dit kontoudtog ind i e-conomic og når det er på plads i højre side, er du klar til komme i gang med din bankafstemning.
Denne guide vejleder til, hvordan du kan slette posteringer i din kassekladde i tillægsmodulet “Superkladde”.
Har du bogført en postering med en fejl, eller ønsker du at lave en postering magen til en allerede bogført postering, kan du kopiere, vende eller tilbagefører den bogførte postering.
Denne guide vejleder til, hvordan du kan finde alle de omkostninger og aktiviteter, du har posteret på dine projekter. Herfra kan du endvidere omkontere posteringer for både projekter og aktiviteter.
Følgende guide er en gennemgang af, hvordan du udligner posteringer på dine leverandører samt en guide til, hvordan du kan fortryde en udligning, hvis der er lavet en fejl.
Er der ved en fejl blevet vedhæftet et forkert bilag til en postering, kan det nemt fjernes - også selvom det allerede er bogført.
Du kan oprette 5 forskellige typer af posteringer i kassekladden.
Denne artikel forklare hvordan du udligner kunde- eller leverandør posteringer i en anden valuta, som er bogført i et lukket regnskabsår.
Har du brug for at indlæse mange posteringer i e-conomic, fx ved skift fra andet regnskabsprogram, kan dette gøres ved at importere en CSV-fil til din kassekladde.
Det kan tage lang tid, at organisere bilag manuelt, og dernæst at vedlægge dem til den korrekte postering en efter en, og typisk mangler der også et bilag eller to undervejs.
Denne guide vejleder til, hvordan du lukker regnskabsåret og dermed automatisk overfører primoposteringer til et nyt regnskabsår.
I kassekladden kan du opsætte en nummerserie for dine bilagsnumre. Du kan også løbende ændre din bilagsnummerserie.
Foretrækker du at arbejde i "Superkladden"? Så får du her et par tip til at vedhæfte bilag til posteringerne.
Når du bogfører din kassekladde, bogføres de igangværende transaktionerne på dine konti, og transaktionerne kan ikke længere ændres.
Denne guide vejleder til, hvordan du kan trække et projektkort på dit projekt. Projektkortet giver et samlet overblik over alle projektposteringerne på dit projekt.
Når du har bogført din kassekladde, kan du ikke længere se den i oversigten under dine kassekladder. Den kan søges frem via din log og arkivet.
Hvis du allerede har bogført dine posteringer, og du nu vil have vedhæftet dine bilag, kan dette sagtens stadig lade sig gøre.
I denne artikel vil du lære mere om, hvad der skal til for, at du kan indlæse en CSV-fil. Her skal du matche kolonnnerne i indlæsningsfilen med kolonnerne i din CSV fil.
De fleste netbanker giver dig mulighed for at overføre FI-indbetalinger til et økonomisystem, og det samme gælder for e-conomic.
Hvis du er interesseret i et mere enkelt og effektivt bogførings- og godkendelsesflow, kan du med Workflows i Inboxen opsætte dine egne automatiseringsregler, som letter arbejdsbyrden og sparer dig en masse tid i hverdagen. Workflows er en funktion, der minimerer indtastningen af de samme bilag igen og igen og skaber en bedre godkendelsesproces.
Denne guide vejleder til, hvordan du kan udligne én stor betaling med flere fakturaer.
I denne guide bliver der gennemgået, hvordan du kan se de direkte posteringer på dine momskonti.
Denne guide vejleder til, hvordan du udligner dine åbne posteringer på kunder og leverandører i din Superkladde.
Kasserapporten viser de nuværende kladdeposteringers bevægelser på din virksomheds beholdningskonti. Du kan nemt afstemme saldo før og efter - inden du bogfører kassekladden.
Denne guide vejleder til, hvordan du kan indstille kassekladden til, at posteringerne skal godkendes inden bogføring. Derudover vises funktionen “Godkend alle”, samt hvordan du fjerner godkendelsen.
Når du skal have dine regninger ind i regnskabet, skal de oprettes som posteringer af typen "Finansbilag" i din kassekladde.
Autoforslag tager dit regnskab til et nyt niveau af automatisk bogføring. Ved hjælp af en teknologi kaldet "Machine learning", kan e-conomic aflæse dit regnskab - og lære hvordan du bogfører.
Følgende guide er en gennemgang af, hvordan du kan udligne flere åbne posteringer med f.eks. en indbetaling, samtidig med at du bogfører betalingen.
Denne artikel vejleder dig i, hvordan du kan trække og slippe dine bilag fra din Inbox til posteringerne i din kassekladde.
For at spare tid kan du oprette flerbenet posteringer i en fordelingsskabelon i stedet for manuelt at indtaste hver enkelt linje.
Har du eksempelvis en regning eller kvittering som skal bogføres? Undgå rod og opbevar i stedet dine papirer digitalt i e-conomic. I denne artikel kan du lære mere om, hvordan du behandler dine bilag fra Inboxen. Her er det muligt at oprette posteringer ud fra dit bilag som eksempelvis kan være en bon fra et tidligere køb, og overføre det direkte til din kassekladde hvor du kan bogføre bilaget.
Når du har importeret dit kontoudtog fra banken med alle dine bankposteringer, har du mulighed for at få hjælp til afstemningen med "Afstem automatisk".
I denne artikel vil du lære mere om, hvordan e-conomic benytter afrundingsregler. I e-conomic benyttes der to decimaler.
Denne guide vejleder til, hvordan du bogfører med både konto og modkonto i samme linje i tillægsmodulet “Superkladde”.
Har du fået lavet en forkert afstemning af nogle posteringer? Så fortvivl ej - de kan nemt fortrydes, så du kan foretage den korrekte afstemning.
Denne guide vejleder til, hvordan du kan oprette og bogføre dine posteringer i kassekladden i tillægsmodulet “Superkladde”.
I denne artikel vil du lære mere om kassekladder og beholdningskonti.
Denne guide vejleder til, hvordan du omkonterer allerede godkendte eller bogførte projektposteringer, som du af den ene eller anden årsag ønsker at flytte fra et projekt til et andet.
I denne artikel vil du lære mere om, hvordan du finder dine bogførte posteringer.
Når du har overført bilag til Inbox, kan du arbejde videre med dem direkte fra kassekladden bl.a. ved at benytte funktionen "Ny postering fra Inbox", som du kan læse mere om i denne artikel.
Hvis man har lavet kunde- eller leverandørbetalinger i udenlandsk valuta, er det vigtigt, at de bliver udlignet med deres respektive fakturaer, for at regnskabsåret kan afsluttes uden problemer.
Alle artikler med kategori “Projektstyring”

Tips og typiske spørgsmål

Med tagget “Posteringer”

    • Hvorfor vil e-conomic ikke lade mig afslutte mit regnskabsår?
    • Hvordan opretter jeg posteringer ud fra bilag?
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer