Publicer og Nulstil Website

Vejledning
I denne guide kan du læse, hvordan du udgiver dit Website på internettet og hvad du skal gøre, hvis du kommer til at lave en fejl på siden, og ønsker den tidligere version.

Bemærk! Tillægsmodulet Website udfases, derfor er det ikke længere muligt at købe eller tilmelde dette tillægsmodul. Denne artikel er tilgængelig, som hjælp til kunder der allerede har tillægsmodulet. Læs mere om udfasningen af Website.

Når du har lavet ændringer på dit Website, er det vigtigt at du publicerer dit Website på ny, for at dine kunder kan se, de flotte nye ting du har lagt ud. Har du lavet ændringer du ikke ønsker at publicere, kan du "nulstille" siden, til den nuværende publicerede version.

• Denne funktion kræver tilllægsmodulet Website.

Sådan publicerer du dit Website

1. Foretag de ændringer du vil have på dit website.
  2. Tryk "Publicer".
  3. Website gemmer ikke tidligere versioner af publiceret indhold.

Sådan nulstilles ændringer i Website

1. Hvis du har foretaget forkerte ændringer på dit website, og ønsker at gendanne siden til sidste publicerede version, tryk på "Nulstil".
  2. Tryk "OK" i advarselsboksen.