e-copedia

Rackbeat lagersystem

Viden Om
Rackbeats lagersystem er det system vi tilbyder i e-conomic og som giver dig det fulde overblik over dit lager. Dine lagerdata sammenkøres nemlig automatisk med dit regnskab i e-conomic, så du altid har styr på fakturaer, ordrer og lagerværdi. Sådan undgår du tung administration, tastefejl og mistede data.

Rackbeat er en søstervirksomhed til e-conomic, da begge er ejet af Visma. Rackbeat er et tredjepartssystem, bygget specifikt til integration med e-conomic, og er en stærk spiller på markedet af lagerstyringssystemer — med lagerstyring som kerneforretning. Sammen, kan Rackbeat og e-conomic give den bedste løsning til dig som arbejder med lager.

Når du integrerer de to systemer sammen, får du mulighed for at sammensætte dit eget økosystem i Rackbeat. Helt konkret betyder det at Rackbeat kommunikerer med andre systemer du bruger i lagerarbejdet. Rackbeat samler herefter alt information og kommunikerer det samlet videre til dit regnskab i e-conomic.

Tip:
Hvis du er interesseret i at prøve Rackbeat, kan du tage en gratis demo med eller uden fiktive tal på deres hjemmeside. Her kan du prøve om det er noget for dig, uden det påvirker dit regnskab.

Er lagerstyring noget for dig?

Rackbeat er designet til at kunne favne bredt. Det betyder at systemet løser udfordringer for både mindre og mere komplekse virksomheder. Løsningen er bygget til at kunne tilpasses afhængig af din virksomheds størrelse, på den måde undgår du, at dit lagersystem indeholder flere funktioner end du har brug for.

Hvis du vil lære mere om hvilken type virksomheder der bruger Rackbeats funktioner såsom; B2B, Retail, e-commerce og produktionsvirksomheders brug af Rackbeat som et værktøj i dagligdagen, kan du møde kunderne på Rackbeats hjemmeside.

Hvad kan Rackbeat?

Vi ved at en travl hverdag kræver overskuelige systemer. Det får du når du integrerer e-conomic med Rackbeat. Rackbeats intuitive brugerflade og smidige workflows sikrer en optimal brugeroplevelse fra start – med fuld fokus på produktet og den omkringliggende forsyningskæde.

Få skræddersyede rapporter om dit lager og data i realtid. På den måde får du et 360-graders indblik og viden om bl.a. varer som sælger mest, hvor ofte du bør bestille nye varer hjem for ikke at løbe tør, eller hvilke varer du tjener mest på. Det tillader dig at være på forkant med din forretning og reagere hurtigt når muligheden for mersalg opstår. 

Integrer Rackbeat i dit e-conomic

Rackbeat er udviklet med et åbent API. Det betyder, at det er skabt til at blive integreret til, og udveksle data med e-conomic. Det gør det både let og hurtigt at komme i gang.

For at du kan oprette broen mellem e-conomic og Rackbeat, anbefaler vi at du tager et kig på deres artikel "Kom godt i gang: e-conomic market". 

Her bliver du guidet i hvordan du sætter de to systemer sammen og overføre følgende data fra dit e-conomic til Rackbeat:

• Varegrupper og varer
• Kundegrupper og kunder
• Leverandørgrupper og leverandører
• Layouts

Tip:
For hurtigere at kunne tilgå Rackbeat når du arbejder, anbefaler vi at bogmærke deres hjemmeside i din web-browser, da programmet ikke kan åbnes direkte inde fra e-conomic.

Kom godt i gang med Rackbeat

Vi vil gerne hjælpe dig med den bedste mulige start i Rackbeat. Målet er at du hurtigt føler dig komfortabel med at bruge lagerstyringssystemet og tryg i hele processen. Da Rackbeat er et tredjepartssystem, håndterer de alle kunderne. Vi har derfor samlet tre vigtige links og information, som sikrer dig en rigtigt god opstart. 

    • Rackbeat onlinekursus: "Kom godt i gang med Rackbeat"
    • Guides til hvordan du bruger Rackbeat
    • Rackbeat kundesupport
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer