Rediger mine brugeroplysninger

Vejledning
Denne guide vejleder til, hvordan du retter dine brugeroplysninger.

Hver bruger skal logge ind på sin egen bruger for at redigere oplysningerne for brugeren. Ønsker en superbruger eller adminstratorer at begrænse adgangen for brugeren, så kan dette gøres via superbrugers eller administrators login.

Sådan redigerer du dine brugeroplysninger

1. Tryk på det orange tandhjul og vælg "Mine indstillinger".
  2. Tryk på "Mine brugeroplysninger" i menuen til venstre.
  3. Tryk på blyantikonet "Rediger" til højre for din bruger.
  4. Tryk på "Åbn Visma Connect".
  5. Redigér de ønskede oplysinger ved at klikke på det blå blyantikon. Skal du skifte adgangskode, skal du trykke på "Skift adgangskode".
  6. Når alle oplysninger er udfyldt, trykker du på "Gem". Dine brugeroplysninger er nu gemt.