Redigér oplysninger på superbrugeren

Vejledning
Denne guide vejleder til, hvordan du redigerer oplysninger på superbrugeren i din e-conomic aftale. Superbrugeren har adgang til alt i aftalen og kan oprette eller slette ekstra brugere.
  • Denne funktion kræver, at du er logget ind som superbruger.

Sådan redigerer du oplysningerne på superbrugeren

1. Tryk på det orange tandhjul og vælg "Alle indstillinger".
  2. Vælg "Abonnement" og tryk på "Abonnementsstatus" i menuen til venstre.
  3. Find "Brugere" nederst på siden og tryk på "Redigér" på linjen ud for superbrugeren.
  4. Redigér de oplysninger du vil.
  5. Tryk på "OK" for at gemme de nye oplsyninger.
Se beskrivelse af felterne her:
Knapper og felter i Alle indstillinger