Redigér sidehoved og sidefod på udskrifter i Mozilla Firefox

Vejledning
Du kan på dine udskrifter, af bl.a. dine rapporter, indsætte dags dato, aftalenummer og dit firmanavn øverst på udskriftet.

Sådan redigerer du sidehoved og sidefod

1. Åbn Mozilla Firefox og tryk på de tre streger oppe i højre hjørne.
  2. Tryk på "Udskriv".
  3. Tryk på fanen "Sideopsætning" og tryk på fanen "Margener og sidehoved/sidefod".
  4. Her kan du redigere dit print, og tilvælge eksempelvis dato.
  5. Tryk "OK".