Se dine ubetalte fakturaer fra e-conomic

Vejledning
Denne guide vejleder til, hvordan du ser dine ubetalte fakturaer fra e-conomic direkte i programmet.

Når du logger ind i din aftale, kan du se din betalingsstatus under fanen "Hjem". Denne fane vises automatisk, så snart du logger på. Betalingsstatusen viser dig, om du har betalt fakturaer modtaget fra e-conomic.

Sådan ser du dine ubetalte fakturaer fra e-conomic

1. Når du er logget på din e-conomic aftale, kan du se din betalingsstatus på fanen "Hjem".
  2. Har du en ubetalt faktura (dette gælder for både forfaldne og ikke-forfaldne fakturaer), kan du klikke på linket "Vis Ubetalte fakturaer".
  3. Når du klikker på linket, kan du se følgende pop op-vindue. Her vises din saldo, og du kan klikke på ikonet "Vis faktura" for at se din faktura og evt. udskrive den.