Send dine indscannede dokumenter til din Superkladde

Vejledning
Denne guide vejleder til, hvordan du sender dine indscannede dokumenter til din Superkladde via den unikke mailadresse, som du finder under "Dokumentliste" øverst til højre i kassekladden.
  • Denne funktion kræver tillægsmodulet Superkladde og tillægsmodulet Indscanning eller Smart Inbox.

Sådan sender du dine indscannede dokumenter til din kassekladde

1. Tryk på "Superkladde" på linjen øverst ved siden af "Rapporter".
  2. Tryk på knappen "Dokumentliste" til højre i skærmbilledet.
  3. Kopier den unikke mailadresse.
  4. Gå til dit eget mailprogram og sæt mailadressen ind i en mail, hvor dokumenterne er vedhæftet og send den afsted.
OBS:
Du skal hente dine indsendte dokumenter direkte ind i din "Superkladde", du kan ikke overføre dem fra Smart Inbox/Indscanning-indbakken Du kan også vælge at bogføre posteringen og herefter vedhæfte fra Smart Inbox/Indscanning-indbakken.