Send tilbud

Vejledning
Når du er tilfreds med dit tilbud, kan du klikke på ikonet "Send tilbud".

Sådan sender du dit tilbud

1. Klik på "Send tilbud".
  2. Sæt prik i "Registrér som sendt" eller "Send som e-mail".
  3. Vælg "Vis tilbud", hvis du vil have vist tilbuddet i et pop op vindue samtidig med, at du sender tilbuddet. Herfra kan du evt. udskrive tilbuddet, hvis du ønsker.
Tip:
Når du sender dit tilbud, vil du kunne se afsendelsesdatoen under "Tilbud". Afsendelsesdatoen vil stå i kolonnen "Sendt" ud for hvert tilbud. Ophæver du sendt-status, vil afsendelsesdato forsvinde.

Ved at klikke på "Konvertér til ordre" kan du ændre dit tilbud til en ordre eller ved at klikke på "Konvertér til faktura", kan du ændre dit tilbud til en faktura.