Slet en fakturakladde

Vejledning
Du kan slette din fakturakladde, hvis du ikke ønsker at bogføre og sende den alligevel. Denne artikel giver dig et hurtigt overblik over tre tilgange.

OBS: Er din faktura ikke en kladde, men en bogført faktura? Så skal du i stedet lave en kreditnota.

Sådan sletter du en enkelt faktura fra listen

1. Tryk på fanen "Salg" derefter "Fakturering".
  2. Tryk på "Fakturaer".
  3. Tryk på krydset på linjen ud for den faktura du gerne vil slette.
  4. Nu skal du klikke på "OK", for at bekræfte at du gerne vil slette fakturaen.

Sådan sletter du flere fakturaer fra listen

1. Tryk på fanen "Salg" derefter "Fakturering".
  2. Klik på "Fakturaer".
  3. Her ser du oversigten over de igangværende fakturaer. Sæt hak ud for de fakturaer du ønsker at slette.
  4. Klik på knappen "Andre muligheder" og tryk på "Slet valgte".
  5. Klik på "OK" for at bekræfte at du gerne vil slette fakturaerne.

Sådan sletter du en faktura under redigering

1. Tryk på fanen "Salg" derefter "Fakturering".
  2. Tryk på "Fakturaer".
  3. Tryk på "Redigér" på den ønskede faktura.
  4. Tryk på knappen "Andre muligheder" og tryk på "Slet faktura".
  5. Tryk på "OK" for at bekræfte at du gerne vil slette fakturaen.