Tilknyt betalings-og leveringsmetoder til International handel

Vejledning
Denne guide vejleder til, hvordan du med Webshop+ kan sælge varer til kunder både indenfor EU og udenfor EU, hvor du kan tilknytte særskilte betalings- og leveringsmetoder til de forskellige lande.

For at de forskellige lande, du sælger til, skal være tilgængelige for kunderne at handle fra i din Webshop, skal du først oprette dem. I guiden vises der hvordan du først opretter disse lande og derefter hvordan du kan tilknytte betalings- og leveringsmetoder til de forskellige lande.

Bemærk!
Tillægsmodulet Webshop+ udfases, derfor er det ikke længere muligt at købe eller tilmelde dette tillægsmodul. Denne artikel er tilgængelig, som hjælp til kunder der allerede har tillægsmodulet. Læs mere om udfasningen af modulet her

• Denne funktion kræver tillægsmodulet Webshop+

Sådan tilføjer du et nyt land til International handel

1. Tryk på "Webshop+".
  2. Tryk på "International handel i værktøjslinjen øverst".
  3. Tryk på knappen "Tilføj land".
  4. Vælg et land fra rullemenuen og klik på knappen "Gem og tilbage".
OBS:
Du kan kun angive salgspriser på din Webshop i DKK. Hvis du har erhvervskunder indenfor EU, der handler i din webshop, er det vigtigt, at de taster deres landekode foran deres momsnummer, når de tjekker ud i kassen - det er nemlig forudsætningen for, at momsen bliver beregnet korrekt på købet.

Sådan tilknytter du en betalingsmetode til International handel

1. Tryk på "Aktiver betalingsmetode" ud for landet du har tilføjet.
  2. Sæt flueben i en eller flere betalingsmetoder du allerede har oprettet eller klik på "Opret betalingsmetode".
  3. Tryk på knappen "Gem og tilbage".
  4. Sæt flueben i ”Aktiv” ud for landet for at aktivere det.
  5. Tryk på knappen ”Gem”.

Sådan tilknytter du en leveringsmetode til International handel

1. Tryk på "Leveringsmetode" ud for landet du har tilføjet.
  2. Sæt flueben i en eller flere du allerede har oprettet eller klik på "Opret ny fragtmetode".
  3. Tryk på knappen "Gem og tilbage".
  4. Sæt flueben i ”Aktiv” ud for landet for at aktivere det.
  5. Tryk på knappen ”Gem”.

Når dine kunder er klar til at betale i webshoppen og klikker på knappen "Til kassen", skal de i første trin "Fragt og leveringsmetode" vælge hvilket land, de handler fra. Hertil vil der så fremgå de leverings- og betalingsmetoder specifikt, du har tilknyttet landet.

Når dine kunder har gennemført købet i kassen, vil de modtage en ordrebekræftelse på mail. Sproget på ordrebekræftelsen er bestemt af det sprog, som kunden har valgt i webshoppen. Det kræver, at du har tilføjet sproget, så det er muligt at vælge.
NB!
Nogle oversættes automatisk, mens andre skal oversættes manuelt. Læs mere om hvordan du opretter sprog på Website/Webshop.