e-copedia

Tilknyt dit eget domæne til Website

Vejledning
Når du opretter et website, opretter vi automatisk et domæne til dig. Vi anbefaler at du køber dit eget domæne, så du sikrer at dine kunder og søgemaskiner som Google, nemt kan finde dit website.

Bemærk! Tillægsmodulet Website udfases, derfor er det ikke længere muligt at købe eller tilmelde dette tillægsmodul. Denne artikel er tilgængelig, som hjælp til kunder der allerede har tillægsmodulet. Læs mere om udfasningen af Website.

Det domæne der oprettes automatisk hedder "youreconomicwebsite.com/virksomhedens-navn ” men kan skiftes med det domænenavn du har købt af en domæneudbyder. 

 • Denne funktion kræver tillægsmodulet Website.

Sådan tilknyttes et domæne til Website

 1. Åbn Website i e-conomic.
 2. Tryk på "Domæne" i værktøjslinjen øverst.
 3. Tryk på "Tilføj eget ekstern domæne".
 4. Indtast dit domænenavn (der er ikke nødvendigt at skrive www, da det står der i forvejen) samt din e-mail.
 5. Tryk på "Tilføj domæne".

Nu får du tilsendt en mail omkring hvad, du skal gøre. Når du har modtaget mailen, skal du kontakte din domæneleverandør/udbyder og informere om at der skal tilføjes et CNAME i DNS’en under dit domæne. Dit CNAME står i den tilsendte mail.

Når du har talt med din domæneleverandør/udbyder, skal du ind i dit Website og sætte dit eget domæne på som hoveddomæne.

Sådan tilføjes eget domæne som hoveddomæne

 1. Åbn Website i e-conomic.
 2. Tryk på "Domæne" i værktøjslinjen øverst.
 3. Tryk på dit eget domæne.
 4. Tryk på knappen "Angiv som hoveddomæne".
 5. Tryk "Tilbage".
 6. Tryk "Luk".

Når din hjemmeside er klar til offentligheden, skal du lægge den online, og det gør du ved at trykke på ”Publicér” oppe i højre hjørne.

Når dit domæne er tilføjet og valgt som hoveddomæne, kan du bruge det med det samme. Dit Website sikres automatisk med et sikkerheds-certifikat, så snart dit website er godkendt af e-conomic.

 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer