e-copedia

Tillægsmodulet Lager erstattes af Lager af Rackbeat

Viden Om
e-conomics tillægsmodul Lager lukkes ned d. 31/12-2023 og erstattes af Lager af Rackbeat.

Hvorfor sker denne ændring?

Vi ønsker at tilbyde dig en lagerløsning af høj kvalitet og med større fleksibilitet. I den forbindelse erkender vi, at vores tillægsmodul Lager ikke har fulgt med tiden. Som løsning, og for at dække dine lagerbehov og ønsker, har vi tilføjet Rackbeat til Visma-familien.  Med Rackbeat ombord som dattervirksomhed og tæt samarbejdspartner, tilbyder vi nu en af de stærkeste og mest fleksible lagerløsninger på markedet.

Hvad betyder denne ændring for dig som lagerkunde?

Lager af Rackbeat er en service, som udbydes af Rackbeat, men tilbydes som e-conomics lagerløsning. Det skyldes vores tætte samarbejde med Rackbeat og afspejles af det flydende samarbejde mellem systemerne.

 
Helt konkret betyder det, at du får to systemer at arbejde i. Et til regnskab og et til lager. Begge med et brugervenligt interface, som sikrer dig et hurtigt overblik. Den naturlige integration mellem systemerne betyder, at systemerne taler sammen og at data flyttes automatisk i den frekvens du ønsker.

Supporten er ligeledes delt, hvilket betyder, at du får to supportteams, der er specialiseret i henholdsvis regnskab og lager, og er klar til at hjælpe, støtte og undervise dig.

Hvad skal du gøre nu?

Du skal først og fremmest tage stilling til hvilken lagerløsning der passer bedst til din virksomheds behov. Hvis du synes at Lager af Rackbeat er den bedste løsning, skal du flytte dine data. Denne beslutning kan du træffe i samarbejde med din revisor/bogholder, eller gennem dialog med vores tætte kollegaer og specialisterne i Rackbeats supportteam. De sidder nemlig klar til at rådgive dig i denne process.

Vurder også hvilket tidspunkt er det rette for en migrering. Tag gerne din bogholder eller revisor med på råd. Er du i tvivl, kan du få mere viden om hvornår du er klar til at migrere i denne artikel. Artiklen indeholder også info om hvordan migreringen foregår.

 

Har du tillægsmodulet Lager for andre funktioner end lagerhåndtering?

Hvis du i dag har tillægsmodulet Lager pga. funktioner som fx. samlefaktura, sproglag eller særpriser, men ikke gør brug af stykhåndtering og øvrig lagerstyring, så skal du ikke foretage dig noget lige nu.

Vi arbejder på at udvikle tilsvarende funktioner til vores salgsmodul. De behov vi har fokus på at finde en god løsning til er:

-  Sproglag
-  Særpriser
-  Følgesedler
-  Delfakturering
-  Samlefaktura (flere ordre til én faktura)
-  Overførsel af mange ordrer til fakturering på én gang.

Den nye løsning til disse funktioner vil være klar inden lukning af tillægsmodulet Lager den 31/12/2023.

 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer