e-copedia

Udskriftsdato og tid i Internet Explorer

Vejledning
Når du printer via fanebladet "Rapport", eller når du printer ud, andre steder i e-conomic og du gerne vil have dato og udskriftstid med på dit print, er det noget, du selv skal sætte op i din browser.

Sådan påføres dato og tid på udskrift i Internet Explorer

  1. Tryk på tandhjulet i højre hjørne af din browser.
  2. Tryk på "Udskriv".
  3. Tryk på "Sideopsætning".
  4. Indsæt "Dato i kortformat" der hvor du ønsker det på din udskrift.
  5. Tryk "OK".
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer