Vedhæft et bilag til en faktura

Vejledning
Hvis du har tillægsmodulet Indscanning i din e-conomic aftale, kan du vedhæfte bilag til dine fakturaer.
  • Denne funktion kræver, at du har enten tillægsmodulet "Indscanning" eller "Smart inbox".

Sådan vedhæfter du et bilag til din faktura

1. Når du opretter en faktura, har du mulighed for, at vedhæfte et bilag.
  2. Du vedhæfter bilaget ved at vælge "Vedhæft bilag" i det du danner en faktura.
  3. Tryk på "Gennemse" i pop op vinduet og vælg filen på din PC, der skal vedhæftes.
  4. Nu kan du sende din faktura afsted til din kunde. Din kunde vil modtage fakturaen, sammen med det vedhæftede bilag.