Vis indstillinger for Webshop

Vejledning
Når du sætter din Webshop op, for første gang, skal du tage stilling til hvordan fragt, varer og gebyrer skal håndteres.

Bemærk!
Tillægsmodulet Webshop udfases, derfor er det ikke længere muligt at købe eller tilmelde dette tillægsmodul. Denne artikel er tilgængelig, som hjælp til kunder der allerede har tillægsmodulet. Læs mere om udfasningen af modulet her

Sådan får du vist og ændre i dine Webshop-indstillinger

1. Tryk på fanen "Webshop".
  2. Tryk på "Vis indstillinger". Her vises alle indstillinger du har angivet tidligere.
  3. Du kan ændre dine indstillinger ved at trykke på "Rediger" under den indstilling, du ønsker at ændre.
  4. Afslut på "Gem".