e-copedia

Vis kunder

Vejledning
I din kundeoversigt kan du vælge enten at få vist åbne, spærrede eller alle kunder. I guiden her, kan du se, hvordan dette ændres.

Sådan får du vist henholdsvis åbne, spærrede eller alle kunder

  1. Tryk på fanen "Salg".
  2. Tryk på "Kunder" i menuen til venstre og vælg "Kunder".
  3. Tryk på pilen til højre for teksten "Vis" for at åbne rullemenuen.
  4. Vælg enten "Åbne" for at få vist alle åbne kunder i oversigten, "Spærrede" for at få vist alle spærrede kunder i oversigten eller "Alle" for at få vist både dine åbne og dine spærrede kunder i oversigten.
OBS:
Som standard vil du se alle dine "åbne" kunder i din kundeoversigt.

Sådan spærrer du din kunde

  1. Klik på blyantikonet "Redigér" til højre for den kunde, du gerne vil spærre.
  2. Under fanen "Adgang" finder du feltet "Adgang". I drop-down menuen ændrer du adgangen fra "Åben" til "Spærret".
  3. Afslut ved at klikke "Gem".

Har du spærret flere kunder ved en fejl, eller skal du have aktiveret/åbnet flere af dine spærrede kunder på én gang, kan du opdatere adgangen (reaktivere spærrede kunder) via en import af kunder - opdatering af dine kunder.

 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer